Arkadaşlar ben a15 kullanıyorum ama s24 fe fiyatı açısından sürekli beni düşündürüyor a15 ten s24fe ye geçmeyi düşünüyorum sizce 30k bandında başka... View Post
Arkadaşlar ben a15 kullanıyorum ama s24 fe fiyatı açısından sürekli beni düşündürüyor a15 ten s24fe ye geçmeyi düşünüyorum sizce 30k bandında başka... View Post
Eski telefonda a8 2018 de ekran yansıtmada güç tasarufu kapat öyle tv ye yansıtma yapabiliyordum ama yeni telefonumda a36 öyle değil güç tasaruf açık... View Post
Yakın zamanda One UI 8 gelebilir View Post
Daha ne kadar beklicez acaba ekimde kasım oldu gönderilen güvenlik yaması güncellemesi şarj dolumunu yavaşlatı nedir bu samsungdan çektiğimiz... View Post
Samsung a06 View Post
500 liralık qcy gibi ucuz marka kulaklıklar ile samaung galaxy buds fe veya core gibi 1500 tlik samsung marka kulaklıklar arasında nasıl bir far.k... View Post
A15 4k video lari bazıları 4k bazilarini ise 1440p sebeb ne View Post
A56 ya geçmeden 3 ay önce A32 im yere çok sert düşünce bi anda kapandı tamire gitti falan telefon geldi kasa yaulmuş dolayısıyla... View Post
Merhaba Mevcut A52 cihazımdan A56'ya geçiş yapmayı düşünüyorum ama almaya değer bir cihaz mı? Üstüne koyup farklı bir model alma şansım yok o... View Post
Hangisi daha iyidir hangisini tercih ediyorsunuz. Google mesajlar mı Samsung mesajlarmı View Post
Kameranın ortasında leke oluşuyor böyle garantiye girer mi? View Post
| User | Count |
|---|---|
| 34 | |
| 9 | |
| 9 | |
| 8 | |
| 8 |