Original topic:

A56 Alınır mı?

(Topic created on: 11-03-2025 08:18 PM)
402 Views
Ena55
Active Level 3
Options
Galaxy A

Merhaba

Mevcut A52 cihazımdan A56'ya geçiş yapmayı düşünüyorum ama almaya değer bir cihaz mı?
Üstüne koyup farklı bir model alma şansım yok o yüzden A56 kullanıcıları deneyimlerini paylaşabilirse çok sevinirim iyi akşamlar 🌸
47 Comments
Galaxy A
S24fe'ye geçerseniz daha çok far.k hissedersiniz ve daha mantikli bir karar olur ama A56 da gayet güzel bir cihaz
EngelliA36
Active Level 4
Galaxy A
Bence seneyi bekleyin.
0 Likes
Ena55
Active Level 3
Galaxy A
Neden?
0 Likes
EngelliA36
Active Level 4
Galaxy A
Samsung seneye komple yeni modeller ile gelecek. Fiyatlar düşecek. Bu modellerde. Hem A52 ve A56 arası dağlar oynamaz. İhtiyaç değilse paraniza yazık. Başka marka alternatif derseniz o başka. Bugün gemini her cihazda kullanılır yükleyince. Samsung'un özel bir yapay zekası değil.
0 Likes
Ena55
Active Level 3
Galaxy A
Yani gemini yapay zeka falan değil derdim aslinda A52yi biraz hor kullandım sal beni artik diyor bende imkan dahilinde düzgün bir şeye geçeyim diye düşündüm
0 Likes
EngelliA36
Active Level 4
Galaxy A
Düzgünce resetleyin. Şarjı uygun prosedurle yapın. Mesele düzelir. Hor kullanmak en fazla pili eskiyor. O da değişir. Paranıza yazık.
EngelliA36
Active Level 4
Galaxy A
Ben 2017 Galaxy A5 kullanıyorum. Hala canavar. 2 kere pil değiştirdim. Şimdi tıbbi cihaz uygulamarı yüksek android sürümü istiyor diye mecburum ama yeni telefonlarda kalite gidecek düşüyor. Başka marka A56 benzeri derseniz o baska. Sınıf atlama olur o zaman
Ena55
Active Level 3
Galaxy A
Benim pil eskitmekten ziyade anakart sıkıntı çıkarmaya başladı parça tamir ettiriyorum 1 hafta geçmeden aynı sorun tekrarlıyor artık anakartın bozuyor olabilir tamire para harcama gittiği yere kadar kullan dendi bakalım ne zaman pes edecek
0 Likes
EngelliA36
Active Level 4
Galaxy A
Kime tamir ettirdiniz bilmiyorum ama öyle saçmalık olmaz. Elinde aynı parçadan yoktur. Benzerini koymuştur. Donör karttan sağlam parça ya da sıfır parça takarsa telefonda hiçbir sorun çıkmaz. Yerinizi bilsem yardımcı olurdum
0 Likes