cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

One ui 7 parmak izi

(Topic created on: 3 weeks ago)
140 Views
CptTevfik
Active Level 7
Options
Galaxy A

Ui7 geldikten sonra parmak izi artık çalışmaz oldu 3 4 aylık telefon parmak izi çalışmıyor ne yapacağız sıfırlama format vs şeyler önermeyin telefonda dünyanın şeyi var en baştan kurmakla hiç uğraşamam 

image

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
eneS20FE
Expert Level 1
Galaxy A
Wipe sacha partition yap basit 2dklik iş veri vs de silinmiyor eski yazilim önbelleklerini silinmiş eski dosya kalintilarini temizliyor belki fayda sağlar onun dışında yeni güncellemeleri bekliyceksin baska caresi yok parmaklari daha iyi okut

View solution in context

Solution
Ozdil
Active Level 4
Galaxy A
Aynı durumdayım. Komle sıfırlamana gerek yok ben artık son çare diye denedim yine düzelmedi. Serviste bir kalibrasyon aletine bağlanması gerekiyormuş o da belli başlı Yetkili Samsung servislerde varmış. Sistem verileri ile defalarca rapor oluşturup geri bildirim göndermeme rağmen hiçbir dönüş yapılmadı.

View solution in context

2 Comments
Solution
eneS20FE
Expert Level 1
Galaxy A
Wipe sacha partition yap basit 2dklik iş veri vs de silinmiyor eski yazilim önbelleklerini silinmiş eski dosya kalintilarini temizliyor belki fayda sağlar onun dışında yeni güncellemeleri bekliyceksin baska caresi yok parmaklari daha iyi okut
Solution
Ozdil
Active Level 4
Galaxy A
Aynı durumdayım. Komle sıfırlamana gerek yok ben artık son çare diye denedim yine düzelmedi. Serviste bir kalibrasyon aletine bağlanması gerekiyormuş o da belli başlı Yetkili Samsung servislerde varmış. Sistem verileri ile defalarca rapor oluşturup geri bildirim göndermeme rağmen hiçbir dönüş yapılmadı.