cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One UI 6 Sorunları ve Galaxy A73

(Topic created on: 02-13-2024 10:48 AM)
376 Views
frederikyipa
Active Level 1
Options
Galaxy A
 En son güncellemeyi yaptıktan sonra telefonumda çeşitli sorunlar olmaya başladı. Uygulamalar sıkça donuyor ve çöküyor. 

Çok **bleep** yaşadığım bir hayalet dokunuş sorunu var hala. Bazen inanılmaz fazla oluyor ve telefon kullanılmaz hale geliyor. Ekran kilidini kapatıp açmak yetmeyebiliyor. En sonuncusu da bu sabah oldu. Telefonun medya sesi çok düşük seviyelerde ve hoparlörden ses çıkışı olmasını gerektirecek bir durumda hoparlörlerden inanılmaz yüksek gürültülü bi şekilde düzmdüz bir "diiiitttt" sesi (korna sesi) gibi bir ses çıkmaya başladı. Tefonu derhal yeniden başlattım. Sorun şimdilik çözüldü. 

Umarım yeni bir güncellemeyle bu sorunlar derhal giderilir. Çünkü artık telefon her gün yeni vir sorun çıkartıyor ve kullanılmaz hale geldi artık.

Galaxy A73 özelinde söylüyorum One UI 6 güncellemesi çok özensiz ve sorunlu bir güncelleme. Verimli çalışmıypr. Çoğu zaman uygulamalarda donma, kasmalar ve çökmeler oluyor. Her gün yeni bir sorun çıkartıyor.
7 Comments
RBKヅ
Active Level 5
Galaxy A
A73 kullanıyorum, kasma donma yok benim ama şarj sorunu var.
AlperAlpaslan
Expert Level 4
Galaxy A
Bende A73 kullanıyorum ve kendi kendine dokunuyor ekranda bir yerlere. Klavye de bazen yazı yazmak işkence oluyor. Pilim de berbat oldu. %6'dan direkt %2'ye düşüyor.
frederikyipa
Active Level 1
Galaxy A
Samsungun One hand operation uygulamasını kullanıyor musunuz
0 Likes
AlperAlpaslan
Expert Level 4
Galaxy A
Hayır :)
0 Likes
frederikyipa
Active Level 1
Galaxy A
Ben kullanıyordum uygulamayı kapattım dünden beri ghost touch hiç olmadı. Ama gözlemlemeye devam ediyorum daha çok erken. Ya ekrana sürekli bir basınç olduğunda oluyor ya da bu erişilebilirlik özelliklerini kullanan uygulumalar yüzünden oluyor
0 Likes
AlperAlpaslan
Expert Level 4
Galaxy A
Ben navigasyon tuşlarında tek çizgi olanı kullandığım için one hand operation u kullanmıyorum ama bende de oluyor dokunma sorunu. Klavye de aynı harfi 2 kez koyuyor mesela. Pil de su gibi akıp gidiyor. 1 günü çıkarmıyor.
jope
Active Level 6
Galaxy A
Benim A73 te saydığınız sorunların hic biri yok. Ama pil onusunda haklı olabilirsiniz.
0 Likes