Serdar66
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
01-14-2024 12:33 AM in
Galaxy A
Tarun Vats paylaştığı yazıyı size çevirdim ...
One UI 6.1'deki yeni animasyonlarla ilgili birkaç ayrıntı: 1. Animasyon kare hizi, One UI 6.0'a kıyasla yeniden iyileştirildi; bu, animasyonun daha pürüzsüz ve daha hassas görüneceği anlamına geliyor. 2. Arka plan bulanıklığı efekti kaldırıldı, sanırım Samsung bunun güç tüketimini artıracağını düşündü 3. Arka plan ölçeklendirme animasyonu büyük ölçüde iyileştirildi, doğrusal olmayan hale geliyor ve duvar kağıdı büyük ölçüde ölçekleniyor; bu, iOS'un ölçeklendirmesinden daha büyük. animasyonun çok canlı görünmesini saglıyor. 4. Simge orijinal konumuna geri ölçeklendiğinde daha belirgin bir elastik animasyon ortaya çıkar. 5. Uygulamayı herhangi bir aksaklık olmadan sürekli olarak açıp kapatın Çok kararlı ve pürüzsüzdür. One Ul 6.0'dan 6.1e geçiş çok büyük ve inanıyorum ki yakında söylediklerimi anlayacaksınız.
4 Comments
UlasA54
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-14-2024 12:52 AM in
Galaxy A
Abi en çok beklediğim şey one ui daki animasyonlar
DurukanAKDAG
Active Level 9
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-14-2024 01:15 AM in
Galaxy A
Hala umudunuz varsa ne mutlu size inşallah hevesiniz kursağınızda kalmaz çünkü genelde hep öyle oluyor Samsung'un işleri
GalaxyS23u
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-14-2024 01:30 AM in
Galaxy A
One ui 5.1 de yim güncelleme yapmıyorum. 6.1i bekliyorum
Aykut
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-14-2024 01:22 PM (Last edited 01-14-2024 01:22 PM ) in
Galaxy A
Gördüm bende ama 0 iyileştirme. Kasıyor takılıyor halen. Animasyonlardan daha önemli düzeltilmesi gereken sorunlar var