cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Odin ile TWRP kurarken hata

(Topic created on: 08-01-2024 02:51 PM)
493 Views
kullaniciii
Active Level 10
Options
Galaxy A

İyi günler cihazıma odin ile pc üzerinden modele uygun twrp kurmaya çalışırken complete/write operation failed hatası almaktayım oem kilidi ile kablosuz hata hayıklama seçenekleri aktif ek olarak farklı odin sürümleri de denedim fakat nafile odin ve download modunda hata olarak recovery adlı bir şey yazıyor sonra da fail hatası vererek kurulum başarısız geçiyor bu sorunu önceden yaşayıpta çözen varsa yardım edebilir mi?

kullaniciii
Active Level 10
Galaxy A
Hocam baktım klasöre ayıklayıp .tar ile biten dosyanın içinden recovery.img uzantılı bir dosya çıktı bu olabilir mi acaba?
0 Likes
casly26
Active Level 7
Galaxy A
Model nedir?
kullaniciii
Active Level 10
Galaxy A
A22 4G.
0 Likes
kullaniciii
Active Level 10
Galaxy A
Mümkünse bir de siz bakıp bulur musunuz hocam twrp dosyası kendi sitesine baktım da cihazım yoktu liste arasında modelimin geçtiği başka bir siteden indirmistim twrp dosyasinı.
0 Likes
casly26
Active Level 7
Galaxy A
Olur link paylaşırım size
kullaniciii
Active Level 10
Galaxy A
Tamamdır beklemedeyim hocam özelden atarsınız modlar siliyor öbür türlü.
0 Likes
casly26
Active Level 7
Galaxy A
Tamamdir
0 Likes
TR6201
Active Level 4
Galaxy A
Neden uğraştın
0 Likes
Uğurcan_A13
Active Level 1
Galaxy A
Muhtemelen sen telefona custom rom kurmaya çalışıyor ve ya Root atmaya çalışıyorsun bunun için youtube da rehberler var , galiba link atmak yasaktı video linki atmiyorum
0 Likes
kullaniciii
Active Level 10
Galaxy A
Cihazım için s21 portlu A22 cihazıma one ui 6.1 kuracağım telegram kanalından dosyaları indirdim fakat twrp kurulumunda hata aldığım için yarıda kaldı işlem.
0 Likes