cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

CİHAZIN PİLİ 1 GÜN BİLE DAYANMİYOR LÜTFEN YARDIMCI OLUN VE MİLLETİ KANDIRMAYIN

(Topic created on: 08-01-2024 02:49 PM)
409 Views
Resulkarahan
Active Level 2
Options
Galaxy A

Kullanmış olduğum cihaz Samsung galaxy A55 5G Cihazı 1 ay önce aldım mağazadan, ve artı sigorta yaptım, ama cihazın PİLİ hemen bitiyor, arkadaşlarıma bakıyorum onların şarjı gece yarısına kadar dayanıyor benimki ise yarım gün dayaniyor ve hiç cihazı elime alamadığım halde mobil veri, konum, vb, diğer tüm ağlar devredışı iken BİLE PİLİ tükeniyor, lütfen uzman arkadaşlar bana derhal yardımcı olsun. 

Aksi halde gerekli mercilere başvurmak zorunda kalacam... 
Sıfır olan bir cihazın PİLİ dakika başı Bi pil yüzdesi eksilir mi akıl var mantık var.
22 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Cihazın pili optimize olmayabilir, cihaz oyunlardan ve sosyal medya uygulamalarından dolayı hor kullanılıyor olabilir, bazı yazılımlar arkada gereksiz çalışıp pili tüketiyor olabilir
Resulkarahan
Active Level 2
Galaxy A
Oyun oynamiyorum telefonda, ve PİLİ tüketen tüm uygulamaları derin uykuya almışım başka Bi sıkıntı var, cihazı aldığım günden beri bu sıkıntı var
0 Likes
casly26
Active Level 7
Galaxy A
Pil ayarindan derin uykuya alınan uygulamalar var orada artıran bas kullanmadigin uygulmalari ekle farkı görürsun
Resulkarahan
Active Level 2
Galaxy A
Bunları cihazı aldığım günün akşamında yaptım, sıkıntı gün ve gün devam ediyor
0 Likes
casly26
Active Level 7
Galaxy A
Fazla pil kullanan bir uygulaman mi var veya hafıza mi dolu
0 Likes
Resulkarahan
Active Level 2
Galaxy A
Yok başkan cihaz 256 ya 8 Ram PİLİ tüketen uygulama hepsi uyku modunda
0 Likes
SonerA345G
Expert Level 3
Galaxy A
Exynos 1480 de sakat çıktı,ben tahmin etmiştim.Herkes millete A55 ve A35 aldırmaya calisiyo sorun yok falan diye görüyoruz işte
0 Likes
Resulkarahan
Active Level 2
Galaxy A
Aynen 😉
0 Likes
SonerA345G
Expert Level 3
Galaxy A
A55 den kurtul S21 FE 2.nesil veya Redmi Note 13 Pro 5G ye geçmenizi tavsiye ederim
0 Likes