cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

ONE Uİ 7 DAĞITIM

(Topic created on: 01-22-2025 12:48 PM)
496 Views
oosmannuguzz
Active Level 4
Options
Galaxy A

İyi günler form sahipleri,Bildiğiniz üzere bugünGalaxy Unpacked 2025 tanıtımı var.Tanıtımdan sonraS24 serisine ONE Uİ 7'nin kararlı sürümünün verileceği söyleniyor.Samsung,güncelleme konusunda çok geç kaldı bence.S24 serisine kararlı sürüm verildikten sonra,Diğer S modellerine ve A serisine ya beta sürümünü,yada kararlı sürümünü en acilinden vermesi gerek diye düşünüyorum.Bu konu hakkında fikirleriniz neler? (Sürekli soruluyor çünkü insanlar merakla bekliyor.Yeni arayüz,ikonlar,tasarım... stabilize edilmiş bir sürüm😍 en stabil ve kararlı şekilde gelmesi dileği ile)

15 Comments
alekslsn
Active Level 3
Galaxy A
Bir sorum olacak, S24 Ultra kullanıyorum ve bugün S25 serisi tanıtılacak. S24 Ultrada olduğu gibi AI özellikleri S23 serisine de geldi. Sizce S25 serisine ait özellikler S24 serisine gelir mi? Ne dersiniz?
0 Likes
oosmannuguzz
Active Level 4
Galaxy A
S25 serisinde S24'te olmayan hangi özellikler olacak ki?Bunları bilmeden net birşey denilemez maalesef 😊(Ben bilmiyorum)
AlperGüler
Expert Level 2
Galaxy A
S24 ile s25 arasında bir **bleep** olcağını sanmıyorum hatta buna s23 de dahil ama now blief tarzı bir olay vardı o s25 e özgü olabilir belki
Galaxy A
8gen 3 ün kapasitesine bağlo
s24Ultra_Hype
Active Level 2
Galaxy A
Tam olarak saat kaçta gelcek güncelleme
0 Likes
xHarunx
Active Level 5
Galaxy A
Hemen verecekler mi tanıtımda sonra?
0 Likes