cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

ONE Uİ 7 DAĞITIM

(Topic created on: 4 weeks ago)
442 Views
oosmannuguzz
Active Level 4
Options
Galaxy A

İyi günler form sahipleri,Bildiğiniz üzere bugünGalaxy Unpacked 2025 tanıtımı var.Tanıtımdan sonraS24 serisine ONE Uİ 7'nin kararlı sürümünün verileceği söyleniyor.Samsung,güncelleme konusunda çok geç kaldı bence.S24 serisine kararlı sürüm verildikten sonra,Diğer S modellerine ve A serisine ya beta sürümünü,yada kararlı sürümünü en acilinden vermesi gerek diye düşünüyorum.Bu konu hakkında fikirleriniz neler? (Sürekli soruluyor çünkü insanlar merakla bekliyor.Yeni arayüz,ikonlar,tasarım... stabilize edilmiş bir sürüm😍 en stabil ve kararlı şekilde gelmesi dileği ile)

15 Comments
Enes96
Active Level 7
Galaxy A

Merakla bekliyoruz 😊 akşam görüşmek üzere 

alper05
Active Level 5
Galaxy A
A34 güncelleme acil verilmeli hesaplarımız güvende değil banka olsun diğer işler samsung a34 cihazın arkasında dur Kasım güncellemede kaldı 2024 Aralık güncellemesi neden vermedi yıl 2025
oosmannuguzz
Active Level 4
Galaxy A
Usta merhaba,Her ay güncelleme alıyorum ben,Telefonunda güvenlik,hata açığı yoksa güncelleme verilmiyor diye biliyorum.Eğer açık bulunursa verilir bence.
oosmannuguzz
Active Level 4
Galaxy A
Telefonumun modeli A54 5G
0 Likes
Galaxy A
3 ay veya 6 ayda bir alıyordur belki cihazım güncelleme
0 Likes
oosmannuguzz
Active Level 4
Galaxy A
Diğer kullanıcılar aynı durumu yaşıyor mu? Yoksa sadece sizde olan bir durum mu
0 Likes
Galaxy A
Benim cihaz aylık güncelleniyor s23 fe en son aralık yaması aldı ocak geç kaldı daha doğrusu sürekli teste giriyor
oosmannuguzz
Active Level 4
Galaxy A
Benim cihazım A54 5G bende de Aralık yamasında şu an
0 Likes
fevziS24FE
Active Level 7
Galaxy A
Benim düşüncem 7 güncellemesiyle gelcek sanırım
0 Likes