cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Nem Sorunu...

(Topic created on: 04-09-2022 12:26 PM)
760 Views
ss06
Active Level 4
Options
Galaxy A

Arkadaslar merhaba bir sorunum var cihazim durduk yere nem bildirimi veriyor herhangi bir sivi temasi olmadi bu arada ozellikle oyun oynarken veya sarj girisini elimle belli hir sure kapattigim zaman hemen bildirim geliyor bu sensor nasil birseydir nasil bir mantikla calisir elimdeki nemi algiliyor bundan kurtulmanin bir yolu yok mu cihazim sifirladim ama yine durum ayni nasil bir yol izlemem gerekir tecrubesi olan varmi bu konuda  bu arada cihazim A52 4g 

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Merhaba.
Garanti belgesi ile birlikte cihazı Samsung yetkili servis merkezine teslim etmeniz gerekiyor servis işlemleri hakkında detaylı bilgi öğrenmek için Samsung Müşteri hizmetlerini aramanız gerekir.
444 77 11

View solution in context

0 Likes
12 Comments
Galaxy A
Hata raporu gönderin.
0 Likes
Tolga67
Expert Level 5
Galaxy A
Şarz soketini dikkatlice temizlermisiniz toz vs de bu soruna sebep olabilir
ss06
Active Level 4
Galaxy A
Öneriniz icin tesekkur ederim ama denedim soket temiz
Tolga67
Expert Level 5
Galaxy A
Rica ederim umarım sorununuz bir an önce hall olur
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Merhaba.
Garanti belgesi ile birlikte cihazı Samsung yetkili servis merkezine teslim etmeniz gerekiyor servis işlemleri hakkında detaylı bilgi öğrenmek için Samsung Müşteri hizmetlerini aramanız gerekir.
444 77 11
0 Likes
ss06
Active Level 4
Galaxy A
Yorumunuz icin tesekkur ederim son care bu
nyt_3489
Active Level 7
Galaxy A
İnsanlar her an terlerler. Aşırı miktarda ısı atmadığın ve bunalmadığın sürece bu buharlaşma olarak doğal bir şekilde gerçekleşir. Vücudumuzun büyük çoğunluğu su, ve sağlıklı insan sıcaklığının ortalama 35-36 derece olduğunu göz önünde bulundurursak, elinle şarj soketini kapattığın zaman sanırım elinden çıkan hafif buharı şarj soketine hapsediyorsun. O da nem oluşturuyor olabilir doğal olarak. Bunu yapmayacak şekilde tut telefonunu istersen, bir de öyle test et. Sıcak bir şehirdeysen bu durumla karşılaşıyor olman daha doğaldır. Elimle kapatıyorum demeseydin servise ver diyecektim.
ss06
Active Level 4
Galaxy A
Soylediginiz seyler dogru olabilir fakat bu sensor bu kadar hassas olmamasi gerekir ankara gibi bir sehirde yasiyorum cok sicak bir yerde degil soketi kapali tutmasamda yapiyor bunu elimdeki nemi algilidagini dusunuyorum yine dedigim gibi bu sensorun bu kadar hassas olmamasi gerekir
0 Likes
nyt_3489
Active Level 7
Galaxy A
Telefon kendi fonksiyonunda sorun olmazsa uyarı vermez diye düşünüyorum. Oraya kaçan bir metal tozunun da, neminde ortak noktası şarj temas noktalarına kısa devre yaptırabilmesi, eline temiz ve kullanılmayacak, yumuşak bir diş fırçası alıp hassas bir şekilde fırçala istersen. Sonrasında toz vs gibi bir şey çıkarsa üfleyip uzaklaştırırsın. Sensörü bozuktur diye düşünmeyi en sona bırakmanı tavsiye ederim. Tabii ki olası, ama daha olası şeyleri önce elemek iyidir her zaman.
0 Likes