cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

NFC özelliği

(Topic created on: 03-02-2024 07:08 AM)
938 Views
Sarı55
Beginner Level 2
Options
Galaxy A
A14 cihazında nfc özelliği yok,herhangi bir uygulama varmi destekleyecek?mobil bankacılık vs giriş yapamıyorum.
0 Likes
10 Comments
Galaxy A
Nfc donanım özelliğidir , nfc yoksa hiçbir şekilde kullanamazsınız
Ali_A12s
Active Level 5
Galaxy A
Benim telefonumda nfc desteği var ama Türkiye cihazında nfc bulunmuyor.
0 Likes
yahyasogut
Active Level 8
Galaxy A
Nfc ile mobil bankacılığa girememen alakasız nfc ödeme yapmak ödeme almak uzaktan hesap açma v.s işlere yarıyor onun dışında.mobil bankacılığa girersin göremiyorsan başka sorun vardır bloke yemişti olabilirsin mobilin nfc ile alakasıyok
0 Likes
Sarı55
Beginner Level 2
Galaxy A
Mevzuyu anladiysan bununla akali bir bilgin varmi yada olabilirmi?
0 Likes
Sarı55
Beginner Level 2
Galaxy A
Evet cok alakasiz bir durum,Ben A 71 kullanıyordum 2 ay öncesine A14 e geçiş yaptım fakat mobil bankaciligj yükledim giriş için onay kodu iptal ettiğim noya gidiyor ki 2 yıla yakın oldu numara değişikliği yapali güncelleme yaptığımda kimliği okumuyor,cihazın nfc özelliğini etkin hale getirin diyor.umarim anlatabilmisimdir
0 Likes
yahyasogut
Active Level 8
Galaxy A
Ben mobil bankacılık vede mobil pos kullanıyorum mobil pos için nfc gerekiyor ama mobil bankacılık için gerekli değil kimlik okutma işlemi yeni müşteri olma sürecinde gerekli daha önce hesabın varsa gerekmez sadece tlf değiştirdiğinde bloka yersin ondada tekrar giriş yaparken t.c müşteri numaranı girersin sana tek kullanımlık şifre gelir ama bankada kayıtlı tlf numaran neyse ona gelir aksi taktirde bankaya gitmen gerekir
0 Likes
Ali_A12s
Active Level 5
Galaxy A
Bence nfc vardır ama Türkiye cihazında nfc yoktur
0 Likes
sekobaskan
Active Level 10
Galaxy A
Arkadaşım nfc özelliği olsun veya olmasın onu diyor zaten bankayı arayarak cozebilcegin sorunu buraya yazmışsın
0 Likes
sekobaskan
Active Level 10
Galaxy A
Vakifbank ziraat bank istiyordu sanırım diğer bankalar SMS ile onaylıyorsun muhtemelen devlet bankasi ile calisiyorsun
0 Likes