- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Nfc özelliğim çalışmıyor yapabileceğim bir şey var mı acaba ? Ve simkartım kendiliğinden 2 numaraya geçmiş 1.Simkart devre dışı normal kullanım sırasında bir sorun yaşamıyorum ama şarj olurken ekran kendi kendine basıyor yada takılıyor a23 modeline sahibim ama şimdiden telefonun bir çok özelliği çalışmıyor
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-08-2024 02:58 AM in
Galaxy AMerhaba almına,
Yaşamış olduğunuz sorunun çözümü için "Ayarlar-Genel Yönetim-Sıfırla-Ağ Ayarlarını Sıfırla" seçeneğine dokunduktan sonra ekrana gelen "Fabrika Ayarlarına Dön" ögesine dokunalım. (Bu işlem ile kayıtlı bluetooth ve wi-fi profilleri de silinecektir.) Aynı durumun devam etmesi halinde, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-07-2024 08:59 PM in
Galaxy ATelefonun bir çok özelliği çalışmıyorsa hard reset atmak faydalı olabilir. Üstelik telefon güncel değilse güncelleyin.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-07-2024 08:59 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-07-2024 09:05 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-07-2024 09:06 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-07-2024 09:08 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-08-2024 02:58 AM in
Galaxy AMerhaba almına,
Yaşamış olduğunuz sorunun çözümü için "Ayarlar-Genel Yönetim-Sıfırla-Ağ Ayarlarını Sıfırla" seçeneğine dokunduktan sonra ekrana gelen "Fabrika Ayarlarına Dön" ögesine dokunalım. (Bu işlem ile kayıtlı bluetooth ve wi-fi profilleri de silinecektir.) Aynı durumun devam etmesi halinde, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/
Teşekkürler.
MOD