cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Muzik geçişte bildirim sesi

(Topic created on: 03-11-2022 11:02 PM)
267 Views
aley94
Active Level 1
Options
Galaxy A

Muzik degistigi zaman bildirim sesi cikiyor. Durdugum zaman , yeniden basladiginda sacma bir bildirim sesi caliyor. Nasil kapatacagim. Herkes gidip yrlardan bildirim sesini kıs diyor ama o zaman butun uygulamalarin sessiz oluyor. Samsung A51

11 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Merhaba
Durumun uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor Samsung Müşteri hizmetlerini arayıp uzaktan erişim talebi oluşturmanıza tavsiye ederim cihazınızın kontrol edilmesi için
444 77 11
0 Likes
aley94
Active Level 1
Galaxy A
3 kardes hepimizde ayni telefon var samsung a51 hepsinde oluyor
0 Likes
Hak82
Active Level 5
Galaxy A
Bende de aynı durum devam ediyor buraya yazdım sağ olsun alfaturk kilit ekranındaki saate bastığımız bildirimlerdeki müzik bildirimin ordan kaldırman lazım demişti kaldırım zaman ise bu sefer kilit ekranı bildirim ekranında müzik kısayolu çıkmıyor sinir bozucu bir durum bende üstünde durmadım samsung musıc kullanıyorum başka uyg denemedim sen hangi uyg kullanıyorsun
0 Likes
aley94
Active Level 1
Galaxy A
Samsung muzik cunku telefonda muzik uygulamasi yok cok sacma
0 Likes
Hak82
Active Level 5
Galaxy A
Bende 3. Bir uygulama kullanmak istemiyorum ne güzel samsung kendi uygulaması var bir şey sorwcsğım müzik dinlerken int açık mı benim bu sorunu hep cebimde oluyor saçma sapan bildirim okumalar bir de ses hızı iki katı bixbyi kapattım gene olmadı
0 Likes
aley94
Active Level 1
Galaxy A
Ben kulakliktan tusa uzun basinca bildirimi okuyor onun disinda internet acikken bildirimi evet okuyor. Ornegin annem kisisinden mesaj diyor. Google asistandan kapaniyor o ozellik diye biliyorum
0 Likes
Hak82
Active Level 5
Galaxy A
Bilemedim yaa bildiirimi okuyan google asistan değil bixby onu kapatabilsem olacağını düşünüyorum genede sen istersen youtube musıc dene
0 Likes
aley94
Active Level 1
Galaxy A
Yukari ekrani asagi kaydiriyorsun ya orada devre disi birakabilirsin
0 Likes
Hak82
Active Level 5
Galaxy A
Ordaki bixbye diyorsan o değil o rutinler için yani bildirim okumasıyla iligili değil gerçekten içinden çıkalamaz bir hal oldu yani şu da aslında mantıklı başka uyg kullansak bile o bildirimleri okuyacaktır asıl olan o sesi bulup kapatmak bilemedim
0 Likes