cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Mobil verideyken bildirim sorunu

(Topic created on: 09-20-2023 09:22 PM)
167 Views
N3cati
Active Level 3
Options
Galaxy A

Herkese merhabalar. Uyku moduna alınabilen uygulamaları uyku moduna alıp kaldırdıktan sonra mobil verideyken ya bildirimler hiç gelmiyor ya da bildirimler çok geç geliyor. Wifi deyken böyle bir sorun yok. Bu durumu neler yaparak düzeltebilirim ? Yardımcı olursanız çok memnun olurum. Cihaz galaxy a52.

5 Comments
EsatSemih
Active Level 7
Galaxy A
Dostum bildirim geldiğinde uygulama uyku modundan çıkıyor.
Sonra bildirim geliyor tamamen sistemsel bir durum ya hiç uyku moduna alıcaksın yada yapabileceğimiz bir durum yok.
Bende yanı sorun var.
N3cati
Active Level 3
Galaxy A
Bende hiçbir uygulama uyku modunda değilken bu sorunu yaşıyorum. Uygulamaları uyku moduna alıp kaldırdıktan sonra bu sorunu yaşamaya başladım. Daha öncesinde böyle bir sorun yoktu.
EsatSemih
Active Level 7
Galaxy A
Bi telefonu resetle uygulamaların kaydını alıp büyük ihtimalle düzelir.
Sistemsel bir bug olmuştur klâsik Samsung işte 🤦
Herşeyin kaydını al yedeğini ama unutma
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Normal kjsımda tut,uygulamalardan uygulamanın bildirimlerini aç,açılır pencereleri aç.
Solution
Ahmet_S23
Active Level 8
Galaxy A

Rahatsız etme modu açıkken bile bildirim alınmaz,

1 -   Ayarlar - Bağlantılara  -  Veri Kullanımı - Veri Tasarrufu açık ise kapalı yapmalısın.

2  -  Ayarlar - Uygulamalar - Ekranın sağ üst köşesinde üç noktaya bas - Bu işlem sonrasında İzin kısıtlamaları, Devre dışı uygulamalar, Bildirim kısıtlamaları, Arka plan veri kısıtlamaları sıfırlanır. Mevcut uygulama verilerini kaybetmezsiniz. Whatsapp gibi bazı uygulamalara tekrar izin vermeniz gerekir. Uygulama tercihlerini sıfırla işlemini yap

3 - Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Dön menüsel işlemini deneyebilirsiniz. Bu işlemi uyguladığınızda, kişisel verileriniz silinmez ve indirilen uygulamaların ayarları etkilenmez. Telefonunuz güvenlik, dil ve hesap ayarları dışında, varsayılan ayarlarına sıfırlanır. Zil sesi ve Rahatsız Etme ayarlarınız gibi telefonunuzda yaptığınız tüm kişiselleştirmeler silinecektir.

bunları yap sırayla  sorun çözülür.