cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Mobil veri kapalıyken telefon operatörlerinin İnterneti kullanması

(Topic created on: 08-02-2024 05:14 PM)
123 Views
turanaga
Active Level 4
Options
Galaxy A
Samsung galaxy a04 kullanıyorum. Mobil veri kapalıyken telefon operatörlerinin İnterneti kullanması, ücret kesmesi nasıl oluyor bilmiyorum ama şüphelerim var.

Ya operatörler yada uygulamalardan biri/birkaçı haberimiz iznimiz olmadan mobil veriyi açıp interneti kullanıyor, sonra kapatıyor. Yada Samsung telefonların sisteminde mobil veri konusunda bir sıkıntı var. Çünkü aynı sorunu yaşayan çok sayıda telefon kullanıcısı var. Samsung akıllı telefonlarının mobil veri kapalı olmasına rağmen ,operatörlerin İnterneti kullanması şüpheleri bu yöne çekiyor. Yada operatörler /uygulamalar, telefonun kapalı olan mobil veriyi açıp-kapatması gibi güvenlik sorunu ortaya çıkıyor. Samsung bu mobil veri güvenliğini yeniden düzeltmelidir. 

Bence bu durum, Samsung telefonları için çok büyük bir güvenlik zafiyetidir. 
0 Likes
8 Comments
eWoLution
Active Level 3
Galaxy A
Aynı durum 3 4 gün önce benim de başıma geldi sorun neden kaynaklı bilmiyorum ama
turanaga
Active Level 4
Galaxy A
Ya operatörler Ya uygulamalar yada Samsung sisteminde bir sorun var gibi gözüküyor..
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bildirilmiş böyle bir durum gözükmüyor. Kurduğunuz bir uygulamadan kaynaklı olabilir. Ya da operatöre bağlı **bleep** veri kullanımını göstermemesinden kaynaklı da olabilir
turanaga
Active Level 4
Galaxy A
Evet buda mümkün, bu tür uygulamalar mobil veriyi nasıl devredışı bırakıyor? Samsung sisteminin buna izin vermemesi lazım..
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Samsung'la bir ilgisi yok. Buradaki bir çok insan hiç bir izne takılmadan hepsini onaylıyor. Ne onayladıklarını bile bilmeden onaylıyor.
0 Likes
turanaga
Active Level 4
Galaxy A
Senin dediğin çok ayrı birşey. Mobil veri kapalıyken internetin kullanılması farklı bir durum.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
İnternet izni vermekte bunlara dahil. Ancak düşük bir ihtimal. Operatör kaynaklı olduğu kanaatindeyim
0 Likes
turanaga
Active Level 4
Galaxy A
Olabilir ama sorun yine samsung un telefon sistemi ile ilgili gözüküyor. Mobil veri manuel kapatıldığında, sistemin hiçbir operatör yada uygulamanın data verisi kullanmasına izin vermemesi gerekiyor.
0 Likes