- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Yaklaşık 4 aydır Samsung A51 cihazımda daimi bir mobil internet sıkıntısı çekiyorum. Bunun için hem operatörümle iletişime geçtim düzelttiklerini söylediler ve tek seferde değil 3 günlük bir süreçte düzelttiler. Samsung garantisine gidip orada da telefonun anakart ekran batarya dahil iç aksamını komple değiştirdiler ama buna rağmen mobil internet sıkıntısı çekmeye devam ediyorum. Mobil internet var gibi gözüküyor ama bir yerden sonra işlevini kaybediyor. Uçak modunu açıp kapatınca düzeliyor. Sistem hata kaydı oluşturdum ve ekran kaydı gönderdim members üzerinden ama bana "yeterli bilgi" olmadığını söylediler. Resmen internet simgesi üstte belirginken internetin çalışmadığı bir ekran videosu attım. Önceden 2 farklı cihaz kullandım aynı hat üzerinden ve hiçbir sıkıntım yoktu. Gerçekten çok can sıkıcı ve Samsung'tan soğumaya kadar vardıracak bir durum
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-02-2022 06:54 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-02-2022 06:57 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-02-2022 10:10 PM in
Galaxy AFarklı sim kart ile deneme şansın oldu mu? Denemediysen dene bakalım aynı sorunu yaşayacak mısın. ayriyetten konuyla ilgili senden nasıl rapor göndermeni istiyorlarsa o şekilde gönderirsen konuyla ilgili yardımcı olacaklardır.