😁🍆 View Post
😁🍆 View Post
A36 aldım 1.5 ay oldu pili içiyor yaw niye böyle oldu ilk aldığım gün iyidi güncelledim one uı 7ye pili yiyor telefon View Post
Arkadaşlar,a34 telefonla yutup,tan video bakarken neden ekran birden yemyeşil olup telefon kendini yeniden başlatıyor, bu sorunu yaşayan varmı? View Post
Nedense son zamanlarda aniden ekranımda mouse imleci görünüyor. Sizin de başınıza geldi mi . ÇoÜm nedir ? Uzaktan kontrol mü ediliyoruz hayırdır? Daha... View Post
Güncelleme yaptıktan sonra telefonum çok ısınmaya başladı en basit bir oyuna girsem bile ısınıyo herkese de mi var bu yoksa bende mi sadece View Post
Güncelleme hala 1 Haziran 2025 olarak görünüyor güncelleme vardı yaptım 1 temmuz 2025 olmuyor sebebi nedir? View Post
Bu oneui 8 i heleki bir geciktirin oneui 7yi zaten geciktirme yaptırdınız oneui 8 getireceksiniz düzgün getirin bilader herseferinde sorunlu çıkacak... View Post
Merhaba arkadaşlar sizce hangi renk alayım?Gri mi?Siyah mı? View Post
Google destekli tümleşik gelen Google ürünlerini güvenerek kullanıyor musunuz? Örnekse google drive, gmail, cihazımı bul vbYoksa yalnızca samsung... View Post
Telefonum A32 4 yıldır kullanıyorum. Tanılama işleminde pil için sorun algılandı diyor. Ne yapmamı tavsiye edersiniz? View Post
User | Likes Count |
---|---|
367 | |
332 | |
322 | |
229 | |
215 |