cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Meta App Manager

(Topic created on: 02-09-2025 04:09 PM)
1146 Views
salihzeki
Expert Level 1
Options
Galaxy A

image

%6 pil harcamış acaba ne oluyor bu bilgisi olan var mı?

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Galaxy A
Güncelleme ile ilgili olabilir, genelde WhatsApp ve instagram dışında Meta' uygulamalarını derin uykuya alıyorum, muhtemelen günceleme ile ilgili, tam bilgi sahibi değilim umarım biri açıklar.

View solution in context

Solution
Galaxy A
Meta App Manager, Meta (eski adıyla Facebook) tarafından geliştirilen bir uygulamadır. Bu uygulama, Meta'nın platformlarına ve uygulamalarına (örneğin, Facebook, Instagram, WhatsApp, Messenger) ait verileri yönetmek için kullanılır. Genellikle Android cihazlarda, Meta'nın uygulamalarını güncellemek ve yönetmek amacıyla arka planda çalışan bir hizmet olarak bulunur.

View solution in context

Solution
tsubasa20
Active Level 7
Galaxy A
uygulama güncelleme meta facebook instagram ve whastsapp için androidin içinde app installer meta service app manager devre dışı ve whatsapp dışında digerlerini kullanmıyorum bende hepsi devre dışı

View solution in context

5 Comments
Solution
Galaxy A
Güncelleme ile ilgili olabilir, genelde WhatsApp ve instagram dışında Meta' uygulamalarını derin uykuya alıyorum, muhtemelen günceleme ile ilgili, tam bilgi sahibi değilim umarım biri açıklar.
salihzeki
Expert Level 1
Galaxy A
Anladım teşekkürler😊
tsubasa20
Active Level 7
Galaxy A
meta yani facebook uygulamaları androidin içinde yani pili sömüren meta uygulamaları ben devre dışı bırakıyorum
Solution
Galaxy A
Meta App Manager, Meta (eski adıyla Facebook) tarafından geliştirilen bir uygulamadır. Bu uygulama, Meta'nın platformlarına ve uygulamalarına (örneğin, Facebook, Instagram, WhatsApp, Messenger) ait verileri yönetmek için kullanılır. Genellikle Android cihazlarda, Meta'nın uygulamalarını güncellemek ve yönetmek amacıyla arka planda çalışan bir hizmet olarak bulunur.
Solution
tsubasa20
Active Level 7
Galaxy A
uygulama güncelleme meta facebook instagram ve whastsapp için androidin içinde app installer meta service app manager devre dışı ve whatsapp dışında digerlerini kullanmıyorum bende hepsi devre dışı