cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Merhabalar

(Topic created on: 08-13-2022 05:03 PM)
88 Views
jhon_constantine
Active Level 6
Options
Galaxy A

Samsung a23 nasıl bir telefon a32 onun yerine alınabilirmi asıl sorumsa a23 25w şarj desteği veriyor ama kutusundan çıkan şarj aleti 15w nasıl bir yol izlemeliyim a23 alırsamdaha iyi bir şarj aletimi almalıyım şimdiden cevaplarınız için sağolun

16 Comments
yusufA23
Active Level 3
Galaxy A
Önceki telefonum a10 du oda 6.2 falandı. Kılıfla vs bayağı Bi büyük gibi geldi ama 1 günde alıştım. Cepte vs sıkıntı olmadı
Galaxy A
Dostum çok özür dilerim sana çok soru sorup başını ağrıttım hakkını helal et sana son bşr sor sorsam seni kızdırmam umarım hacı bu telefonun 25w hızlı şarj özelliği var ama kutudan çıkan adaptör 15 w ben hızlı şarj özelliğini kullansam cihaza zarar vermem değilmi yada 300 tl daha verip 25w şarj aletimi aliyim cevabın için şimdiden minnetarım
Solution
yusufA23
Active Level 3
Galaxy A
Estağfurullah. Helal olsun. Bendeki de 15w örneğin 50 deyken taktığımda 50 55 dk da 100 e çıkıyor. Bana yetiyor. 25w almaya gerek duymadım. Nasıl olsa böylede hızlı şarj oluyor. Eğer merak ettiğiniz başka birşey varsa sorabilirsiniz. Bildiğim kadar cevaplarım
Galaxy A
A32 yi önerirmisiniz
Bthn_
Active Level 8
Galaxy A
A32 de mediatek olduğu için sorun çıkaracak gibi duruyor
Galaxy A
Bu cihaz 4 yıl güncelleme alıcak diyolar bu ömrünün uzun olmasını sağlar mı
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
O kisiye gore deyisir annem eski tel verdim bende 5 yil duruyordu annem suan 1 yil oldu yani 6 senedir saglam telefon