Original topic:

LEVEL KASMA

(Topic created on: 09-06-2023 09:20 PM)
194 Views
Samsung6600
Active Level 3
Options
Galaxy A

Beyler Bu Membersde Seviye Nasıl Kasiliyor İstersen 100B yorum Yap 100B Gönderi Paylaş Yine Svy 1.Den 2. olamıyorsun.Bilen Vardır Elbet Forumda yardımcı olursanız sevinirim çünkü lvl 2 falan olmadan özelden birine yazamıyorum

4 Comments
doruk0333
Active Level 6
Galaxy A
Knk birinin sorununu çözdüğünde o kişi senin o çözümünü atığın yorumunu kabul ederse seviye ya atanıyor yada artıyor bu şekilde diye biliyorum başka şekilde atlaniyonu bilmiyom.Ve gönderi paylaşmak zorunda değilsin herhangi birinin sorununa çözüm bulursan o kişi işte yukarıda anlattım senin o yorumunu 3 noktaya basıp çözümü kabul et derse seviye artıyor mesela sen şuan benim bu yorumumu çözümü kabul et dersen bi sorununu çözmedim ama yinede bilgi verdim sen benim seviyemi artırmış olursun büyük bi ihtimalle ya artar biraz illaki artar yada direk seviye atlarım tm iyi günler
0 Likes
Cosmosium
Expert Level 2
Galaxy A
Geçirdiğin süreye ve yorumlarına bağlı.
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Cok uzun alir son lev olmak ve devamli aktip olman gerekir ama son lev olsanda ilk lev olsanda ayni onemi yok
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Selamünaleyküm. Belki ilgini çekmiştir level kasmak ama bunun çok da gerekli bir şey olmadığını belirteyim sana yani bir işe yaramıyor sadece isim olarak kalıyor orada önemli olan başkalarına yardımcı olabilmek çözüm sayını arttırabilirsen daha iyi olur yani.
0 Likes