cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Kullanıcıların Güncelleme Çılgınlığı

(Topic created on: 07-27-2023 10:37 PM)
324 Views
ygtknca
Active Level 10
Options
Galaxy A

Arkadaşlar bir tek ben mi bu güncelleme ısrarını **bleep** ettim bilmiyorum ama bunun hakkında bir konu açmak istedim. Türkiye dahil olmak üzere kullanıcılards bi güncelleme çılgınlığı var çoğunluk aylık olsun veyahut gelecek olan Bü k Android güncellemeleri olsun sürekli sabırsızlkkla bekliyor. Çoğu kişi güncelleme geldikçe her sorunun halledileceğini ve telefonun daha hızlı çalışacağını düşünüyor.

Samsungun 5 yıllık güncelleme vermesi gayet güzel bir durum ama 5 yıl sonra elimdeki telefon ne kadar stabil çalışacak diye düşünen yok. Farketmiyorsunuz ama her güncelleme de her markanın yaptığı şey başta rami ve pili dengelemek için performans kısıtlaması yapmak. Bu performans kısıtlaması ise okuduğum bir kaynağa göre Antutu gibi performans testi yapılan uygulamalarda **bleep** edilmiyor. Siz o uygulamaya girdiğiniz zaman performans kısıtlaması kalkıyor ve ilk günkü performans puanı aynı şekilde çıkabiliyor. 
Türkiye de dahil olmak üzere her güncelleme de o kadar ısrar ediyorsunuz ki Samsungda yeni yazılımları düzgünce test etmeden direk yayımlıyor ve bu aslında bize daha çok sorunu beraberinde getiriyor. 
Diyeceğim o ki "Geç olsun ama güç olmasın" arkadaşlar. Diğer arkadaşlarında yorumunu merak ettiğim için böyle bir konu açtım. Yorumda bulunabilecek olursa sevinirim. 
Şunu unutmayın ki bu bir telefon arkadaşlar. Beni dinlersiniz veya dinlemezsiniz bilemem ama altı üstü bir telefonu bu kadar hayatınıza adaptif etmeyin. Bunu özellikle forumda bulunan 16-20 yaş aralığındaki küçük dostlarımıza söylüyorum. 
6 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Knk bir telefon alalı 5 yıl oldu ve şuana kadar hiç servise gitmediyse stabilize bir şekilde çalışmaz yani bir telefonun 5 yılda bir eskidigini düşünsek ömür biter
0 Likes
GalaxyM14
Active Level 6
Galaxy A
Cevapları tekte atsan daha iyi olur. Düzenle seçeneği ile ekleme yapabilirsin.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Knk telefon hiç elimden düşmüyor
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Yaz ayı bitince zaten elimden düşer akşama kadar okul ama 2 ay içinde biraz da olsa eskimez ins
0 Likes
GalaxyM14
Active Level 6
Galaxy A
Haklısın. Zaten önemli bir özellik eklenmiyor. Ben daha çok sorunları çözen güncelleme bekliyorum. Güvenlik güncellemeleri veriliyor genelde. Güncellemeyi vermeden de, hata olup olmadığını anlayamazlar. Hataları kullanıcılar bildiriyor. M14 te Oyunlarda cızırtı var daha düzeltemediler ve hata raporu gönderince sıfırla veya servise gönder hazır cevapları veriliyor. Birde ekran kaydı çözünürlüğü düşürün yazmışlar ne işe yarayacaksa yazdıkları cevapları kendileri bile okumuyor galiba.
ygtknca
Active Level 10
Galaxy A
Okumuyorlar büyük bir ihtimal dostum o cızırtı sorununu A53 te bende yaşıyorum saçma sapan bir sorun böyle küçük sorunlar için aylarca uğraştırıyorlar işte.