A53 için hindistanda yayınlanan one uı 6.0 betayı telefonuma nasıl indirebilirim 27 ekime kadar beklemek istemiyorum artık View Post
3-4 senedir A50 kullanıyorum bu güne kadar... Şarjım o kadar hızlı bitiyor ki bugün 1 saat 26 dk ekran süresi ile şarjım %52 kaldı. Hard reset attım... View Post
Görmek istediğiniz bir yenilik varsa atabilirim. Bence başarılı bir güncelleme olsa da animasyon olarak çok vasat. View Post
Ben a24 kullanıyorum yakın zamanda 2 kere garantiye göndermiştim sistem sıkıntı nedeniyle işte sonra ben telefonu ekranı kırdım yanlışlıkla. aldığım... View Post
Telefona ısınma uyarısı geliyor kendi kendını kapatıyor bide arada bir hoparlorden ses gelmiyor sadece telefonun arka üst sağ kısmına bastırınca falan... View Post
A13 telefonum efootbal 24 desteklemiyor cok sacma 2023 yapim bir telefon en basit uygulamayi nasil destkelemiyor anlamiyorum buna bir cozum bulun View Post
8/256 Versiyon A34 5G Modelini Alalı Hemen Hemen 1 Ay Olacak. İlk 1 Hafta Mükemmel Çalışıyordu. Kasma Donma Ve Isınma Gibi Sorunlar Yoktu. Daha Sonra... View Post
Samsung a54 cihazımla ttec airbeat icon kulaklık ve redmi watch 2 lite akıllı saat kullanmaktayım. Pil widgetında ttec kulaklığın şarj durumu diğer... View Post
A32 View Post
User | Likes Count |
---|---|
319 | |
174 | |
168 | |
164 | |
164 |
User | Count |
---|---|
53 | |
47 | |