cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Kontrol Paneline İşlev Atayabilme Hk.

(Topic created on: Monday)
146 Views
MKara96
Active Level 3
Options
Galaxy A

Öncelikle merhabalar,

Kontrol paneline herhangi bir işlev tuşu atayabilmemiz mümkün müdür? Örneğin ben geceleri yatarken hızlı şarjı kapatıp o şekilde takıyorum cihazı genelde. Nitekim gece hızlı şarjın olup olmaması benim açımdan önemli değil. Sabaha kadar dolmuş olacak zaten. Fakat bunu ayarlardan yapmak yorucu. Kontrol paneline bunu açıp kapatabileceğimiz bir tuş atanabilir mi?

Teşekkürler.

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
CptTevfik
Active Level 7
Galaxy A
ayarlardan rutinleri ayarlayıp ana sayfana benim gibi ekleyebilirsin yapamazsan detaylarını anlatırım 1749470093935.jpg1749470094583.jpg

View solution in context

7 Comments
Solution
CptTevfik
Active Level 7
Galaxy A
ayarlardan rutinleri ayarlayıp ana sayfana benim gibi ekleyebilirsin yapamazsan detaylarını anlatırım 1749470093935.jpg1749470094583.jpg
MKara96
Active Level 3
Galaxy A
Öncelikle çok teşekkür ederim hocam. İlgili işlemi yaptım. Peki buna kontrol paneline veya ana sayfaya nasıl ekleyebilirim? O kısmı bulamadım da.
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
Ana ekrana Widget olarak ekleyebilirsiniz. Kontrol paneline eklenemez.
CptTevfik
Active Level 7
Galaxy A
bu kısmı rutinlerini ayaraladıktan sonra ana sayfana geleceksin ardından ekranın boş bir kısmına basılı tutup widgetlar seçeneğine basacaksin oradan modlar ve rutinler kısmıni bulup ekleyeceksin eklediğiniz zaman hangi rutinleri ve modları istediğin bölüme atacaktır eğer atmaz ise ana sayfana ekledikten sonra üzerine basılı tutup ayarlar simgesine de tıklamanız yeterli olacaktır gerisi sizin keyfinize kalmış ayarlar1749470532239.jpg
MKara96
Active Level 3
Galaxy A
Teşekkür ederim hocam. Ekleyebildim. 😊1749470687420.jpg
0 Likes
CptTevfik
Active Level 7
Galaxy A
aynı şekilde çok fazla özelleştirilir ayarlar seçenekler mevcut ve eğer nfc ile işiniz yoksa kapalı olmasını öneririm sürekli aktif açık kalması size hissetirmesede cihazı yorar ve ısınmasına yol açar
0 Likes
GLX120
Active Level 10
Galaxy A
Kontrol panelinden kaleme tıklayıp tümünü düzenle deyin ordan modlar ve rutinleri eklerseniz kontrol panelinde kullanabilirsiniz.
0 Likes