cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Knox 0x1 olan telefon değişim kampanyalarına dahil oluyor mu?

(Topic created on: 03-11-2024 05:26 PM)
329 Views
missütsever_a32
Active Level 10
Options
Galaxy A

Telefonun garantisi zaten bittiği ve one ui de kastığı için twrp yükleyip custom rom kurmuştum böylece knox 0x1 oldu. Ben şimdi odinden stock rom atıp bootloaderi kilitlesem cihaz açılırkenki uyarıların hepsi gidiyor hatta güncellemeleri almaya da devam ediyor. Ancak knox 0x1 olduğu için mesela güvenli klasör özelliği gidiyor. Bunları yapsam değişim kampanyalarına dahil olur mu(samsung, hepsibuarda , easycep vb. )

10 Comments
Solution
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy A
Olur herhalde
Galaxy A

Teşekkürler

Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy A
Rica ederim
Solution
Galaxy A
Kardesim,Knox güvencesinin 0x1 oldugu durumlarda genellikle Samsung'un garanti ve değişim politikaları etkilenir yani olmaz Samsung kabul etmez diye biliyorum anliyorlar hemen bilgisayara baglayip hepsiburada vbs kabul eder belki denemek lazim
Longinus
Active Level 6
Galaxy A
Garanti ve değişim politikasının telefon değişim kampanyası ile alakası var mı sence? Kankam yorum yapmak için yapmayın.
0 Likes
Galaxy A
Ne desem olmayacak tamam sen haklısın kardeşim yazıp yazıp sildim diyecek bir şey bulamadım 😅
0 Likes
Galaxy A

Aslında hepsiburada ve samsung değişim kampanyalarını easycep adında bir şirketle anlaşarak yapıyorlar knoxa bakmıyorlarmış sanırım bir de müşteri hizmetlerine sormak lazım. Yorum için teşekkürler.

Galaxy A
Rica ederim başka sorun varsa buyur😊
0 Likes
Solution
Longinus
Active Level 6
Galaxy A
Dahil oluyor. Knox 0x1 olan S8'imi değişim kampanyasında kullanmıştım. Hiç bir sıkıntı olmamıştı.