cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Klavye teması kendi kendine değişiyor

(Topic created on: 05-05-2024 10:57 AM)
561 Views
AhmetA34-5G
Active Level 6
Options
Galaxy A

image

Bu köşedeki maviliklerden nefret ediyorum her sabah uyandığımda dinamik renk oluyor tema varsayılan yapmaktan bıktım çok can sıkmaya başladı google klavye..
9 Comments
Ecrịn
Expert Level 4
Galaxy A
Sen Gboard yani google klavye uygulamasını kullanıyorsun. Ayarlardan tema, duvar kağıdı değişikliği olduğunda bütün google uygulamarı o temaya adapte olur. Sana tavsiyem samsung klavye kullanmmak. Good lock servisleri ile hem daha çok özelliğe sahip. Eğer gboard kullanmak istiyorsan klavye ayarlarından değiştirebilirsin ama her tema yada duvar kağıdı değiştiğinde klavye tekrar değişebilir
0 Likes
MARSFBA55
Active Level 9
Galaxy A
Samsung klavyede gif yok?
Ecrịn
Expert Level 4
Galaxy A
Maalesef ama çok kullandığım özrllik değil benim. Giften mahrum kalıp ayrıntılı özelleştirme almayı tercih ederim
0 Likes
MARSFBA55
Active Level 9
Galaxy A
Sadece o değil samsung klavyede otomatik çeviri de yok ama gboard da otomatik çeviri var
circless
Active Level 9
Galaxy A
Otomatik çeviri nedir benim samsung klavyede yazdığını çevirme var
0 Likes
MARSFBA55
Active Level 9
Galaxy A
Otomatik çeviri yazdığın ve kopyaladığın yazıyı algılayarak yazdığın dilin üzerine geliyor ve onu türkçeye çevirebiliyorsun mesela arapça bişey yazdın otomatik oraya arapça yazıyor dil seçim kısmında
0 Likes
AhmetA34-5G
Active Level 6
Galaxy A
Malesef samsung klavyede bi çoğu şey yok/imleç kontrol paneli yok emoji arama çalışmıyor bi emojiyi saatlerce arıyorum arkadaşın da dediği gibi gif yok pek kullanışlı değil üstelik good lock da ne kadar özellik kullanırsan arka planda goodlock çalışıp pil tüketir
Ecrịn
Expert Level 4
Galaxy A
Görduğün gibi arkada çalışmıyor. Pil tüketimi olarak bana hiç hızlı düşme yapmadı1714898308880.jpg1714898308952.jpg
0 Likes
Galaxy A
Microsoft SwiftKey kullanın
0 Likes