- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Şuan kullandığım akıllı telefon A30s ekranda hiç bir darbe kırık çizik yok telefonu 2019 da aldım sorunsuz kullandım son 1 seneye kadar telefonun ekranı kendi kendine karanlıkta kalıyor dokunmatik işlerini yapıyor ama ekranda görüntü yok telefon çalışıyor arama geldiğinde arama ikonuna denk getirip elini kaydirdigimda aça biliyorum sadece görüntü yok Bi geliyor bigidiyor telefon kafasına göre takiliyor hakketten kasitlimi bozuluyor telefon anlamadım Hard reset denedim.zor bela şuan telefon hiç bisrsey olma mis gibi çalışıyor şuan bu sorunları yaşadığım telefondan yazıyorum Samsung sayenizde yeni telefon aldık boşuna amacınıza ulaştınız varmi yüreği yeten yönetici bu yazdığımı silmeyecek bu telefonu inceleyecek
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Galaxy AHard reset işe yaramışsa yazılımsal bir sıkıntı da eklenmiş olabilir. Ama tekrar başlarsa teknik bir müdahale şart. Telefon yaş olarak artık son düzlüğe girmiş, yapacak çok da bir şey kalmıyor açıkçası. Yeni cihaz alman üzücü tabii ama bu modelin süresi dolmuş gibi duruyor.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Galaxy A6 aydır çalışmayan ekranın aniden düzelmesi de olabilir, bu tip arızalar bazen geçici olur; ısınıp soğumaya, nem durumuna, hatta temas eden bir kablonun pozisyonuna göre bile değişebiliyor. Ama bu durum kalıcı çözüm anlamına gelmez maalesef. Ömür biçme meselesi de şu yüzden söyleniyor: çoğu cihaz 4-5 yıl civarında güncelleme desteğini ve performans istikrarını kaybediyor. Yani teknik olarak değil ama pratikte ömrü dolmuş sayılıyor.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in