cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Kamera başarısız hatasi nasil düzelir

(Topic created on: 03-12-2023 10:55 PM)
20897 Views
ata0
Beginner Level 2
Options
Galaxy A

Kameram açılmıyor nasil duzelir kamera başarısız hatası verio 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Öncelikle Google Play Store Galaxy Store uygulamalarından Bütün uygulamaların güncellemelerini en son sürüme kadar yapıp güncelle.
Mesela kamera uygulaması güncel değilse Bu durum hatalı çalışmasına sebebi oluşturmuş olabilir. Sorun devam ederse. Ayarlar uygulamalar kamera depolama veriyi sil yap.
Yine düzelmediyse. Ayarlar> genel yönetim> sıfırla> fabrika ayarlarına sıfırla.
Sorununuzun düzelmediği durumunda yetkili servis merkezinde cihazı kontrol ettirin. Servis hakkında bilgi almak için Samsung destek hattını arayabilirsiniz. 4447711

View solution in context

4 Comments
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy A
Telefonu sıfırlamakla düzelmezse kamera yerinden oynamıştır ya da hasar almıştır servise vermek gerekir.
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Öncelikle Google Play Store Galaxy Store uygulamalarından Bütün uygulamaların güncellemelerini en son sürüme kadar yapıp güncelle.
Mesela kamera uygulaması güncel değilse Bu durum hatalı çalışmasına sebebi oluşturmuş olabilir. Sorun devam ederse. Ayarlar uygulamalar kamera depolama veriyi sil yap.
Yine düzelmediyse. Ayarlar> genel yönetim> sıfırla> fabrika ayarlarına sıfırla.
Sorununuzun düzelmediği durumunda yetkili servis merkezinde cihazı kontrol ettirin. Servis hakkında bilgi almak için Samsung destek hattını arayabilirsiniz. 4447711
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
kamera ayarlarına girebiliyorsanız sıfırlayın,düzelmezse uygulamalara gidip arama kısmına kamera yazın ve uygulamanın verisini silin.
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Surekli en yuksek mp fotoraf ayarda devamli foto cekince oyle hata veriyor 1 dk farkli mps cekin