Resolved! Solved

Original topic:

KAPANMA VE YENİDEN BAŞLAMA

(Topic created on: 10-15-2020 10:44 AM)
664 Views
ÖZHANKARSAVURAN
Active Level 1
Options
Galaxy A

SAMSUNG A70 KULLANIYORUM. TELEFONUM SON 1 AY İÇERİSİNDE GÜNDE 4-5 KEZ KENDİNİ
YENİDEN BAŞLATMAYA VE KAPATMAYA BAŞLADI. BU KONUDA TEKNİK SERVİSE GÖNDERDİM.
TEST ETTİKLERİNİ VE BİR SORUN GÖZÜKMEDİĞİNİ SÖYLEYİP TEKRAR GERİ GÖNDERDİLER.
TELEFON DÜN ELİME ULAŞTI VE AKŞAMINDA TEKRAR AYNI HATALARI VERMEYE BAŞLADI.
TEKNİK SERVİSİ ARAYIP SORUNUN DEVAM ETTİĞİNİ SÖYLEDİM. ONLARDA VİDEO ÇEKİP TEKRAR GÖNDERMEMİ SÖYLEDİLER. BEN TELEFONUN NE ZAMAN YENİDEN BAŞLATACAĞINI VE KAPANACAĞINI NERDEN BİLEYİM DE VİDEO ÇEKEYİM. SORUNUN ACİLEN ÇÖZÜME ULAŞTIRILMASINI EĞER ÇÖZÜM BULUNMAZSA ÜST MERCİLERDE HAKKIMI ARAYACAĞIMI BİLMENİZİ İSTİYORUM.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim

Böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm sana tavsiyem ilk öncelikle

Samsung members a girip hata raporu göndermeni tavsiye ederim çünkü bu sorun bir çok cihazda var ama her A70 cihazında olmuyor ama ben bu konu hakkında gönderi paylaştım ve olumlu sonuç aldım

Aşağıdaki linke girip sonucu bulabilrisiniz

https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-A/Samsung-Teşekkürler-öncelik-sağladığınız-için/td-p/5558...

View solution in context

13 Comments
ÆX51
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba belirttiğiniz sorun yazılımsal bir sorun bütün a70 kullanıcıları bu sorunu yaşıyor şu anda gerekli çalışma yapılıyor yakın bir zamanda güncelleme gelecek
Galaxy A

BİZİM AİLEDE A70 KULLANAN 5 KİŞİ VAR VE BENDEN BAŞKA BU SORUNU YAŞAYAN YOK.

ÆX51
Expert Level 5
Galaxy A
Evet bazı kullanıcılarda yok Ama çoğunlukla var
Galaxy A

SİZ KULLANICI MI YOKSA YETKİLİ MİSİNİZ?

androidci
Expert Level 2
Galaxy A
Müşteri hizmetleri ile görüşmenizi öneririm.
0 Likes
ÆX512
Active Level 7
Galaxy A
Hayır değilim ben kullanıcıyım ancak bu sorunla ilgili moderatör arkadaşlar gerekli çalışmanın yapıldığını söylemişti aynı şekilde a20s kullanıcılarda bu sorun yaşıyordu ve bir güncelleme gelip düzeldi size de çok yakında güncelleme gelecek
Galaxy A

TEŞEKKÜR EDERİM

ÆX512
Active Level 7
Galaxy A
rica ederim
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
hafta da 1 gece 3 te yeniden baslat diye porgram var o aciktir saati ve gunu gelince telefon yeniden baslar benim belki sizin de aciktir sabahlari buluyorsaniz yeniden baslamistir desen girin diye ondan dir zarari olmaz rami temizlemek icin yapar