cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Iphone 13 vs A34

(Topic created on: 08-16-2024 06:30 AM)
392 Views
zalocann
Active Level 4
Options
Galaxy A
Sayın dostlar im size ufak bir sorum var a34 aldım yaklaşık 7 ay falan dır kullaniyom ondan önce s22 ve 14 pro kullandim a34 de fena bir cihaz değil ama artık yormaya başladı beni kendime düz 13 alabilecek param cikiyor iphone 13 alsam a34 den kurtulsam sizce daha iyi olurmu s serisi olmuş olsa düşündürücu olur ama orta segment bir cihaz 
12 Comments
_EFE_
Active Level 8
Galaxy A
Tabiki daha iyi olur
zalocann
Active Level 4
Galaxy A
Teşekkür ler efe
EsesliA34
Active Level 6
Galaxy A
A34 gayet iyi bir cihaz. kasma olmadan sosyal medyada kullanma her oyunu oynatma imkanı sunuyor. Kamerada kötü değil foto çekmeyi bilenlerin elinde profesyonel işler yapar.
Her ihtiyaca yetebilen bir cihaz.
Eldeki cihaz her ihtiyacı karşılıyorsa paramı başka şeyler için değerlendirirdim.

SamungA34
Expert Level 3
Galaxy A
Aynn geçen 11ile a34 arasında foto çektim hiç **bleep** olmadıgını gördün hatta a34 bi tık daha doygun çekiyo tabi kıyaslamıyorum yüksek modelleri ile ama a34de kullanılabilecek telefonlardan
Emre_Alan
Active Level 4
Galaxy A
Berbat Bi cihaz 6.1 ile kullanılmaz halde şarj geç doluyor hızlı bitiyor ve kasıyor
user2736272
Active Level 6
Galaxy A
Dost selam, teorik olarak iPhone 13 tabi ki A34 cihazından daha iyi ve başarılı ama belli başlı eksileri var. 2021 Eylülde tanıtıldı, 4 gb ram, 60 Hz ekran, 3227 mAh batarya vb. Evet işlemci konusunda A34den daha iyi ama Antutu puanı gelgeçli olup ortalama 800k ya gerilemiştir. Açıkcası o paraya S serisi almanı öneririm.
Galaxy A
Iphone 13 alınmaz ısınma sorunu var ve 60hz ekran berbat bir sey pro veya pro max almaya çalış veya s serisine göz at
Musapiuw
Active Level 6
Galaxy A
Ortamda bir havan olmasını istiyorsan iphone al ama bazı özelliklerinin a34'e göre düşük olduğunu unutma
ErenG09
Active Level 7
Galaxy A
13 pro al yoksa alma hatta 12 pro bile düşünebilirsin ama düz seri alma