Göz rahatlığı kalkanı özelliğinde adaptif özelliği yok sadece özel modu var neden yok adaptif modu nasıl açabilirim veya varmı yokmu NOT:Telefonu... View Post
Göz rahatlığı kalkanı özelliğinde adaptif özelliği yok sadece özel modu var neden yok adaptif modu nasıl açabilirim veya varmı yokmu NOT:Telefonu... View Post
Samsung artık 2 yıl oldu şu işe yaramaz yanlışlıkla dokunma sensörünüzü düzeltin Yukarı çekmeme rağmen hala art arda çıkıp duruyor telefonu kırıcam... View Post
Merhabalar samsung a21s telefonunuzun ekranı aldığım günden beri soluk View Post
Yuklenior giris yap diyorum bir sorun olustu tekrar deneyin diyo silip yuklemek yaptin yeniden baslatttim olmuo hesap aciyim desem yeni o da olmui View Post
Şubat 1 önde gunceleme geldi yalniz hiç bir değişiklik yok sadece temalar geldi o kadar başka değişik yok View Post
Höpörlerim calismiyor kablosuz kulaklikta gayet ses duyuluyorken kablolu kulaklikta ve kulakliksiz duyulmiyor ama garip olan arama oldugunda karsi... View Post
Gerçekten de mükemmel değerler çıkıyor a73 oil konusunda çok iyi View Post
Android 13ten sonra uygulama renkleri ve açılışındaki logoları büyük gözükmeye başladı. Örneğin instagramdan bildirim gelince logosu sapsarı. Bunun... View Post
Çok beğenerek A33 model telefon aldım. İstanbul'da bulunan İst Marina Media Markt'tan. telefonu aldığım günden beri mesajlar geç geliyordu,... View Post
Yeni çıkacak olan A24 dün özelikleri nereldir bilen varmı bellimi belirsizmi. View Post
User | Likes Count |
---|---|
755 | |
377 | |
238 | |
209 |