cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Hw katmanları

(Topic created on: 01-07-2024 10:27 PM)
310 Views
yays_a54_a12_m14
Active Level 7
Options
Galaxy A
Gelistirici ayarlarindan katmanlari kapadim telefon daha hizli islemci daha rahat ekran kartinda olan oluyor fakat size ekran surem artar mi batarya icin

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
GALAXYA51-F
Active Level 10
Galaxy A
Teşekkürler

View solution in context

0 Likes
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Enerji tasarrufunu bir yerden kısıp,diğer yerden yiyor.Ekran kartına yükleniyor,işlemci yine ekran kartının düzgün çalışması için çalışacak ama kısmen tasarruf sağlar ama kart ısınmasına sebep olur mu ve bu diğer kıdımların çalışmasını olumsuz etkiler mi?

View solution in context

0 Likes
11 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Daha fazla şarj yiyebilir,hızlanma olduysa.
0 Likes
Galaxy A
Bu ozellik islemcideki yuku ekran kartina atiyor ana ekranda falan böylece islemci baya rahatlamjs oluyor. Iphonelarda da sanrm bu var
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Cihazı kapatıp açınca tekrar kapandıgı için açık tutmuyordum.
0 Likes
Galaxy A
Evet oyle bir durum var fakat acip kapamak benim icin sorun degil. Asil durum batarya performasjnj olumlu etkiler mi
0 Likes
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Enerji tasarrufunu bir yerden kısıp,diğer yerden yiyor.Ekran kartına yükleniyor,işlemci yine ekran kartının düzgün çalışması için çalışacak ama kısmen tasarruf sağlar ama kart ısınmasına sebep olur mu ve bu diğer kıdımların çalışmasını olumsuz etkiler mi?
0 Likes
Galaxy A
Netflix uygulamasinda hataya yol aciyor diye biliyorum onun disinda bir sorun yoktur muhtemelen. Ki bildiğim kadariyla ekran kartlarinin kendi sogutma sistemleri varken islemcilerde bu olay daha yavas. Exynos gibi isinan ve batarya yiyen bir islemcinin **bleep** birakilmasi guzel.
0 Likes
GALAXYA51-F
Active Level 10
Galaxy A
Tam olarak nedir donanım katmanları mi?
0 Likes
Galaxy A
Islemcideki yuku ekran kartina aktararak islemcide rahatlama sağlıyor
0 Likes
GALAXYA51-F
Active Level 10
Galaxy A