cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Hangisi alinir

(Topic created on: 09-09-2022 07:27 PM)
535 Views
ysmnn
Active Level 10
Options
Galaxy A

Bugun medya markta. Baktim  a52 alicaktim ellerinde sadece teşhir ürün varmis almadan döndüm. Bi kac modele. Daha. Baktim a33 5 g. A53 5 G VE A73 5 G  yanliz bunlar cok pahalı. Bulabilrsem a52 alicam bulamasam diğerlerinden birini secmek zorunda kalıcam. Ama karar  veremiyorum  A73 de kronik sorunlari  varmi acbaa

39 Comments
Cosmosium
Expert Level 2
Galaxy A
Kronik soruna en iyi örnek Apple iPhone 5 modelinden sonra diğer akıllı telefonlara da örnekler verilebilir, örneğin Apple iPhone 4S modelinde soğuk gri Wifi sorunu genel bir kronik sorun olarak kabul edilebilir sorundur. Ama yeni çıkan ve özellikleriyle birlikte orta segment in yeni kralları lakabiyla çıkan yeni telefonlarda kronik sıkıntı çıkmasi bence imkansızdır.
ysmnn
Active Level 10
Galaxy A
Cikiyor ama şikayet var sitesine.bakarsaniz
Cosmosium
Expert Level 2
Galaxy A
Belirli kişilerde çok düzgün bazı kişilerde Çok saçma değerler geliyor samsung yazılım güncellemesiyle bunu düzeltecektir.
ysmnn
Active Level 10
Galaxy A
Benim cihazinda varmıs duzelmiyor malesef
Cosmosium
Expert Level 2
Galaxy A
Sağlık olsun şimdi yeni telefon bakıyorsunuz sanırsam A73 önerebilirim.
ysmnn
Active Level 10
Galaxy A
Evet o hosuma gitti de butcem yok o kadar
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
En uygun fiyatlı hangisiyle onu alın,kafanız rahat olur.
abdullahavci
Active Level 4
Galaxy A
eğer A52 istiyorsan satmayı düşünüyorum gönlüm s20 ultrada diye. 8 ağustosta almıştım. telefonu kılıfsız kullanmadım ve nano kaplama yaptım. oyun falan asla oynamadım sadece pubg indirip 10 dakika oynadım performans testi amaçlı😄
ysmnn
Active Level 10
Galaxy A
Yok sagol ikinci el almam ben 😄