cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

HAYAL KIRIKLIĞI

(Topic created on: 08-10-2023 11:57 PM)
707 Views
BenPala
Active Level 5
Options
Galaxy A
Bazılarının beklentileri farklıdır bu sebepten abuk subuk şeyler için değil bilgi edinmek için okuyon

A54 cihazı gerçekten çok sorunlu bir cihaz o kadar para veripte üstüne böyle saçma sapan bir telefonla karşılaşacağımı ummadığım için tamamen hüsran içindeyim.Kamera berbat ois destekli dediği kameranin sulu boya gibi göstermekten başka birşeye yaramadığını göremiyorsanız bu gerçekten büyük bir problem.
Kamera fiyasko ön kameranın bulanık cekmesinden mi bahsedeyim cihazın kesinlikle 8 GB RAMI olduğuna inanmıyorum buna rağmen sanal ram hikayesi ile arttırılmış ramle birlikte cihazın bazı dokunsal işlemlere geç tepki veriyor olmasından mı yoksa bunca rama rağmen kamera uygulamasını açarken telefonun eşeğe dönmesinden mi ya da kamera uygulamasından çıkarken 100 lerce iş yapmasini istemişim gibi telefonun cook ağır bir şekilde takılarak çıkmasından mi bahsedeyim yoksa 120 Hz olmasına rağmen genel kullanımda takılmasından mi vallahi bilemedim hiç böyle beklememistim sadece avam tabakasından birinin telefondan anlamasi kadar anlıyorum çok birşey yapmıyorum ve telefonu yoracak hiçbir uygulama telefonda mevcut değil bunlar 2 aylık A54 kullanım deneyiminden elde ettiğim sorunlar almak isteyene referans olur belki ne kimse ne marka umrumda değil kimseyi bilinçli olarak kötülemek gibi bir durumda söz konusu değil paramın karşılığını alamadığım bir durumla karşı karşıya kaldığım için paylaştım.
15 Comments
Galaxy A
kesünlikle
axeno
Expert Level 4
Galaxy A
Yok demedim ki
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy A
Kamerası hakkında pek bir bilgim yok o yüzden bir şey diyemem. Telefonların neden bazen tıklayınca işlem yapmayıp ikinci tıklamada işlem yaptığını okumuştum şimdi hatırlamıyorum isterseniz yarın sabah sebebini araştırıp söyleyebilirim. Kamerada işlem yapmak telefonu yoran bir şey, uygulamaya girince çıkınca bir miktar takılabilir. Yazılım güncellemesi ile optimize de edilebilir. Mesela bendeki A51'de öyle oldu, takılması gayet makul seviyeye düştü. Her ne kadar 120Hz destekli olsa da siz seçeneklerde Adaptif 120Hz seçiyorsunuz, yani oyun gibi yüksek Hz gerektiren şeyler yapmazsan kendisini 120Hz çalıştırmıyor. Benim anlamadığım bu cihaz sorunluysa burada bir iki arkadaş var onların A54 cihazları neden böyle değil? 🤔
BenPala
Active Level 5
Galaxy A
Gerekli araştırmayı yapabilirim...Bence kesinlikle böyle ama kabullenme konusunda sıkıntı yaşıyor olabilirler sıkıntı temelde mevcut bende var onda yok gibi şeyler bana pek doğru gelmiyor ya vardır ya da yoktur.
BenPala
Active Level 5
Galaxy A
Dedim ya beklentiler farklı diye az biraz anliyorsam biraz tecrübem var ise söylediklerimde haklıyım bu sizi bağlar veya bağlamaz kendi açımdan pekte bir önemi yok.Telefon sizin çektiğiniz fotoğraflar sizin güle güle kullanın.
Çoruh
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba  BenPala ,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​