cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

HAYAL KIRIKLIĞI

(Topic created on: 08-10-2023 11:57 PM)
664 Views
BenPala
Active Level 5
Options
Galaxy A
Bazılarının beklentileri farklıdır bu sebepten abuk subuk şeyler için değil bilgi edinmek için okuyon

A54 cihazı gerçekten çok sorunlu bir cihaz o kadar para veripte üstüne böyle saçma sapan bir telefonla karşılaşacağımı ummadığım için tamamen hüsran içindeyim.Kamera berbat ois destekli dediği kameranin sulu boya gibi göstermekten başka birşeye yaramadığını göremiyorsanız bu gerçekten büyük bir problem.
Kamera fiyasko ön kameranın bulanık cekmesinden mi bahsedeyim cihazın kesinlikle 8 GB RAMI olduğuna inanmıyorum buna rağmen sanal ram hikayesi ile arttırılmış ramle birlikte cihazın bazı dokunsal işlemlere geç tepki veriyor olmasından mı yoksa bunca rama rağmen kamera uygulamasını açarken telefonun eşeğe dönmesinden mi ya da kamera uygulamasından çıkarken 100 lerce iş yapmasini istemişim gibi telefonun cook ağır bir şekilde takılarak çıkmasından mi bahsedeyim yoksa 120 Hz olmasına rağmen genel kullanımda takılmasından mi vallahi bilemedim hiç böyle beklememistim sadece avam tabakasından birinin telefondan anlamasi kadar anlıyorum çok birşey yapmıyorum ve telefonu yoracak hiçbir uygulama telefonda mevcut değil bunlar 2 aylık A54 kullanım deneyiminden elde ettiğim sorunlar almak isteyene referans olur belki ne kimse ne marka umrumda değil kimseyi bilinçli olarak kötülemek gibi bir durumda söz konusu değil paramın karşılığını alamadığım bir durumla karşı karşıya kaldığım için paylaştım.
15 Comments
Galaxy A
AUNI DURUM.... VE SATAMIYORSUN 2K 3K FİYAT KIRILIYOR... SAMSUNG 2. KEZ PİŞMAN ETTİ BUNU ZARAR ETMEDEN SATARSAM DAHA SAMSUNG KULLANMQM GİDERİM XİAOMİ ALIRIM DAHA İYİ. SAMSUNG TELEFON KONUSUNDA ARTIK ÜST SEGMENTLERİ SAYMAZSAK GERÖWKTEN ÇOK KÖTÜ
axeno
Expert Level 4
Galaxy A
Xioami donanım ve f/p açısında zaten samsung ve appleden daha iyi. Ama yazilimdan dolayı yaşayacağınız çok sorun var. Donanım yeterli kalmayabilir ve çok fazla kronik sorunlu xioami var. Eğer gececekseniz dikkat edin
Galaxy A
samsungta da amirak gemisi kullanmazsan hep bir problem hep bir sorun sürekli ama sürekli
axeno
Expert Level 4
Galaxy A
Satış stratejisi çünkü. Ki s serisinin iki tane rezil telefonu var (kronik oln s20 fe ve s22 serisindeki ısınma sorunları)
Galaxy A
her şeyden biraz alıp bi telefona koyacaklar işte. tanıtım videolarında feci iyi cart xurt diyorlar alıyorsun fos. bu youtuberların da Allah cezasını versin s23 ile kıyaslıyorlardı telefonu bi de
BenPala
Active Level 5
Galaxy A
Yazıklar olsun...
axeno
Expert Level 4
Galaxy A
Hocam gece gece güldürdünüz youtuberlerin Allah belasını dediğiniz yerde 😄

Bu arada hangi youtuber s23 ile karşılaştırdı
Galaxy A
yav vardı bi kaç kanal sonda kıyaslama değil ne **bleep** var onu konuşuyom falam diyor herif. anlamadım bu A54 sanırım her telefomda farklı sorunlar mevcut. bende takılmalar var başkasında ıaınma var takılma yok başka birinde pil sorunu var çok ilginç
axeno
Expert Level 4
Galaxy A
Oda kronik olabilir. Benim arkadaşımda var sorun yaşamıyor ısınma pil v.b ama başka arkadaşım kullanamıyordu arayüz bile çok geçiriyordu kaç kere format atmış olmasına rağmen. Tamamen şans diyebilirim.