cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Hızlı şarj seçeneği sizde açık mı?

(Topic created on: 02-05-2021 10:09 PM)
120 Views
BurhanA21S
Active Level 9
Options
Galaxy A

Cihaz bakımı/Pil/Şarj oluyor'a girince hızlı şarj seçeneği açık mı sizde? Ben kapatmıştım, internetteki bazı yazılarda hızlı şarj bataryanın ömrünü daha çubuk bitiriyor diyordu. Açsam bir şey olur mu ki

3 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Birşey olmaz bence. Sonuçta kullanıcıların çoğu kullanıyor. Bu kadar kasmaya gerek yok. Siz bilirsiniz tabii.
Solution
A21sss
Active Level 10
Galaxy A
ben full hizli sarj ediyorum cok az sayıda yavas sarj ettim 3 ayda sadece aradaki farki soylim hizli sarj 20 dakika daha önce dolar mesala 1 saat 50 dakika 20 de takarsaniz yavas sarj 20 de takarsaniz 2 saat 8 dakika çalışmalarım üzerinde yaptığım çalışmalarda yavas sarj ile 100 de 10 luk bir artı sarj kazanırsınız yani saniyeleri dakikalara hesaplarsak 100 de 1 mmm 10 100 olarak kabul edelim 10 sarj tasarruf olur baska hiç bir zararı yok yavas hizli sarj
Solution
A21sss
Active Level 10
Galaxy A
hocam benim sarj 10 cubuk daha olsun diyorsan fazladan gitsin diyorsan seni 10 sarj daha ileri götürür yavas sarj telefonu kapalı sarj et uçak modunda sarj et hizli sarj et sarjin hep ayni gidecek sadece yavas şarjda biraz iylesme oluyor oda size 100 de 10 sarj fazla veriyor yani 100 de 10 onu sadece