- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Telefonum dün düşük pil uyarısı verdi. Şarjım 15 iken her zaman ki gibi şarja taktım. Ekranıma sürekli olarak şarj başlatıldığında ki animasyon gelip gitmeye başladı. Daha sonradan kablomda yada şarj girişimde hiçbirşey olmamasına rağmen telefonum yabancı cisim uyarısı verip şarj almamaya başladı. Usb Settings'i sıfırladım ya da farklı kablolar denedim ama yanıt alamadım. Daha sonradan cihaz kendi kendine şarj almaya başladı fakat şimdide hızlı şarj çalışmıyor. 1 saatte şarjım en fazla %10 artıyor. Ne yapabilirim?
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-17-2024 06:52 PM in
Galaxy AMerhaba doruker,
Farklı bir orijinal Samsung şarj aleti ile denediğinizde de aynı durum devam ediyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-17-2024 02:21 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-17-2024 05:27 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-17-2024 05:54 PM in
Galaxy A
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-17-2024 06:52 PM in
Galaxy AMerhaba doruker,
Farklı bir orijinal Samsung şarj aleti ile denediğinizde de aynı durum devam ediyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/
Teşekkürler.
MOD