cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Hızlı Şarj Çalışmıyor

(Topic created on: 11-17-2024 02:14 PM)
98 Views
doruker
Active Level 1
Options
Galaxy A

Telefonum dün düşük pil uyarısı verdi. Şarjım 15 iken her zaman ki gibi şarja taktım. Ekranıma sürekli olarak şarj başlatıldığında ki animasyon gelip gitmeye başladı. Daha sonradan kablomda yada şarj girişimde hiçbirşey olmamasına rağmen telefonum yabancı cisim uyarısı verip şarj almamaya başladı. Usb Settings'i sıfırladım ya da farklı kablolar denedim ama yanıt alamadım. Daha sonradan cihaz kendi kendine şarj almaya başladı fakat şimdide hızlı şarj çalışmıyor. 1 saatte şarjım en fazla %10 artıyor. Ne yapabilirim?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba doruker,

Farklı bir orijinal Samsung şarj aleti ile denediğinizde de aynı durum devam ediyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.

MOD​

View solution in context

0 Likes
4 Comments
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy A
Soketinizde sizin göremediğiniz bir sorun olduğunu düşünüyorum. Devreler yanmış, toz birikmiş ya da sıvı teması gerçekleşmiş olabilir. Servise göstermeniz gerekmektedir
llgngr
Active Level 7
Galaxy A
ayarlarda pil kismindan hizli sarj veya super hizli sarji acip kapatabikiyorsunuz kapaliysa acmanniz gerekebilir
0 Likes
müyyü
Active Level 6
Galaxy A
Şarz kablosunu değiştir.
0 Likes
Solution
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba doruker,

Farklı bir orijinal Samsung şarj aleti ile denediğinizde de aynı durum devam ediyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.

MOD​

0 Likes