Original topic:

Google one

(Topic created on: 08-17-2024 03:06 PM)
247 Views
waltzdncnqueen
Active Level 1
Options
Galaxy A

Arkadaşlar A54 aldığımdan beri telefonumda kamera bile açılmıyor hafıza yetersizliğinden. google one için 2 tblik yer satın aldım.ama hala açamıyorum kullanmayı mi bilmiyorum. Ne uygulama indirebiliyorum ne de fotoğraf çekebiliyorum. 

14 Comments
DepecheMode
Active Level 3
Galaxy A
Dosyalarım klasöründe gidip altta google drive oturumunu etkinleştirir misiniz? SmartSelect_20240817_144957_My Files_1000096879_1723895397.jpg
Galaxy A
İzinleri verdiniz mi Kayıt yeri ve bilinmeyen uygulamaları yükle izinlerini vermiş olmanız gerek öncelikle Ayrıca Google drive I da indirmeniz gerek

Mağzadan Google One uygulamasını da indirin

Telefon ayarlar - gizlilik ve güvenlik - otomatik engelleyiciyi kapatın
0 Likes
Galaxy A
Google drive da sadece fotoğraf video ve diğer medya dosyalarını depolayabilirsiniz uygulamalar bulutta saklanmaz ve depolanmaz.
0 Likes
Galaxy A
Google fotoğraflara girip yedeklemeyi aktif edin ve yedekleme tamamlandıktan sonra galerinizi boşaltabilirsiniz. Bunlara ek olarak kullanmadığınız uygulamaları silerek de depolamada yer açabilirsiniz
Galaxy A
Saklanır Ben saklıyorum Dosya yöneticisinde uygulamayı seçip buluta yedekleyebilirsin

Ayrıca yazar uygulama derken herhangi birşey anlamında söylemiş sanırım
Galaxy A
? Nasıl oluyor bende 2tb one üyesiyim mesela cod mobile ı buluta kursam normal bir şekilde kullanabilirmiyim
0 Likes
Galaxy A
Tabiki istediğin uygulamayı yedekleyebilirsin
0 Likes
Galaxy A
Drive a bir şey yüklemeye çalıştığımda sadece dosyalar çıkıyor uygulamaları yapamadım ss atabilirmisin ?
0 Likes
Galaxy A
Buradaki dosya yöneticisinden olmaz Mağzadan bir dosya yöneticisi indircen orda uygulamalar bölümünden olacak
0 Likes