cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Good lock uygulaması

(Topic created on: 09-08-2024 04:06 PM)
492 Views
Gadir0
Active Level 3
Options
Galaxy A
Bu uygulamadan göze iyi görünecek değil de gerçekten günlük hayatta işe yaracak özellik var mı 

17 Comments
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy A
İhtiyacınıza göre değişir
0 Likes
Gadir0
Active Level 3
Galaxy A
İhtiyacım yokta millet ne kullanıyor merak ettim
0 Likes
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy A
Ben:

Sound Assitant: Sesi detaylı yönetmek için

NotiStar: Detaylı bildirim geçmişi için

One Hand Operation+: Ekranımı ekran hareketleriyle daha verimli kullanmak için kullanıyorum.

Onun dışında bir ara RegiStar kullanıyordum arka kapağa çift tıklayınca SS almak için
Gadir0
Active Level 3
Galaxy A
Teşekkür ederim
0 Likes
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy A
Rica ederim
0 Likes
omer01
Active Level 4
Galaxy A
Ben çok özelliğini aktif olarak kullanıyorum gerçekten çok memnunum mesela;
Lockstar : kilit ekranıma koyduğum fotoğrafa göre saatimin yerini değiştiriyorum
Quickstar: bildirim panelinde görünen simgeleri sadeleştiriyorum alarmım sürekli açık mesela alarm simgesini oradan kaldırıyorum
Niceshot: ekran fotoğrafı aldığında yanlışlıkla aldığım zaman silme butonu ekrana geliyor oradan kolaylıkla silebiliyorum galeriye girmeme gerek kalmıyor
Notistar : bildirim panelinden yanlışlıkla sildiğim herhangi bir bildirimin geçmişini görebiliyorum kilit ekrana bir simge geliyor ona tıklayarak kolaya erişebiliyorum geçmiş bildirimleri
Sound assistant : ses paneline kişiselleştirebiliyorum
Homeup: ana ekranda ufak tefek değişiklikler yapabiliyorum son kullanılan uygulamalar sekmesini değiştirebiliyorum

Ben bunları kullanıyorum umarım yardımcı olabilmişimdir.
Gadir0
Active Level 3
Galaxy A
Hocam 1. Sorum uygulama ingilizce kendim kullanarak öğrenmeye çalıştım zor oluyor internette de kasıtlı video var bu özellikleri nasıl öğrenebilirim. 2. Sorum bu uygulamalar telefonu yavaşlattığına şahit oldunuz mu
0 Likes
omer01
Active Level 4
Galaxy A
Anlayabildiğim kadarını yapıyorum anlayamadığım yerin ekran fotoğrafını google lansden çevirip bakıyorum

Rutin uygulamasında rutinleri arttırdığınız zaman kasma ve dolmalar yaşadım onun dışında herhangi bir uygulamada kasma ve donma yaşamadım,
Gadir0
Active Level 3
Galaxy A
Teşekkür ederim hocam