cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Gece modu kalitesiz?

(Topic created on: 06-09-2023 10:39 AM)
107 Views
Omer54
Active Level 7
Options
Galaxy A

Ya arkadaslar telefonun geceleğin kamerq ekranında gece çekimlerinde çamurlaşıyor cihazim a23 vuruğu kırığı yok neden böyle oluyor 2 3 aylık 0 vatandan alınma servislik bir durummu var kime sorsam telefon üretim hatalı diyorda milyonda 1 olan bana denk gelmemiştie değilmi?

19 Comments
Esma5331
Active Level 1
Galaxy A
Bu gece deneyeceğim. Haber veririm 👍:)
0 Likes
Omer54
Active Level 7
Galaxy A
Doğrudan mesaj gönderin siz bana şimdiden yanitinizi bekliyor olacağım
MMa34
Active Level 7
Galaxy A
Ufak ışık kaynağında geceleri güzel çekiyor. Zifiriye yakın durumlarda beklenti oluşmasın zaten. Giriş orta segment bir telefon sonuçta
Omer54
Active Level 7
Galaxy A
Zaten beklentim yoktu sadece üretim hatasi olan bir cihazmı ondan sordum yoksa bende kamerayı kullanan biri değilim gece çekimlerinde kamerada kumlanma karıncalanma oluyor
Emir-S22
Expert Level 4
Galaxy A
geceleri çamurlaşma normaldir hele gece modunda çünkü iso değerini hem en yüksek hem en düşükte fotoğraflar çekip birleştiriyor ve sensör de ışık almadığı için grenleniyor
Omer54
Active Level 7
Galaxy A
Gece modu değil normal foto çekerken kumlqnıyor karıncalanma her neise sizdede oluyormu
0 Likes
Emir-S22
Expert Level 4
Galaxy A
zaten normal fotoğraftada geçerli gece net çekim üst düzey aşmadığınız sürece böyle A23 yabi orta alt seviye
0 Likes
Omer54
Active Level 7
Galaxy A
Üretim hatası vesaire yok değilmi forumlarda konu açıyotum adam servislik üretim hatası diyor kalp krizine giriyorum
0 Likes
Emir-S22
Expert Level 4
Galaxy A
karıncalanma,grenlenme,yağlı boya gibi durması normal yani nedense herkes bi s23ultra performansı bekliyor ama mümkün değil biri 1000$ ilen biri 200$ ysni
0 Likes
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba jeogle,

Yorumda gönderdiğiniz fotoğraflarda anormal bir durum görünmüyor fakat detaylı incelememiz gerekir. İncelememiz için görsellerle birlikte, Samsung Members uygulaması içerisinden " Destek > Geri bildirim gönder başlığı > Hata Raporları bölümünden sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz;

target=_blankhttps://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes