cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galeriden silinmeyen fotoğraf

(Topic created on: 01-17-2020 01:07 PM)
12123 Views
Bsra
Active Level 4
Options
Galaxy A

Galerimde birçok fotoğraf var fakat 1 tanesi silinmiyor. Sildiğimde tekrar geŕi geliyor. Fotoğrafta değişiklikte yapılamıyor görüntü indirilemedi hatası veriyor. Çöp kutusunda görünmüyor. Samsung cloud açık fakat orada da yedeklenmiş olarak görünmüyor. Eşitlemeyi kapatıp silmeyi denedim o da olmadı. Telefonu yeniden başlattım yine yok olmuyor. Ne yapabilirim yardım eder misiniz? 😔

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bsra
Active Level 4
Galaxy A
Galeri eşitleme sadece wifi de açıkmış farkında değildim. wifi kullanmadığım için eşitlenmemiş. şimdi düzeldi problem kalmadı 🤗 herkese teşekkür ederim.

View solution in context

0 Likes
8 Comments
A50Realkinq
Active Level 10
Galaxy A
Fabrika ayarlarina dönmeniz sd cartta degilse
0 Likes
Bsra
Active Level 4
Galaxy A
fabrika ayarlarına eşitlemeyi kapatıp mı kapatmadan mı dönmek gerekiyor. bişey farkeder mi? geri getirmem gereken fotoğrafları geri getirebilirim sonra dimi
0 Likes
Bsra
Active Level 4
Galaxy A
Sd cartta değil öyle olsa çıkartır atarım problemde değil:) fabrika ayarlarıma da hiç dönmek ıstemiyorum ama son çare ve sanırım tek çare 😏
0 Likes
A50Realkinq
Active Level 10
Galaxy A
bilgisiyardan silmeyi dene olmazsa tek çare malesef ki tamamen fabrika ayarlarina dönmek
0 Likes
Bsra
Active Level 4
Galaxy A
teşekkürler:/
0 Likes
ErenA
Active Level 6
Galaxy A
Telefonu bilgisayara bağlayıp fotorafları bilgisayardan silmeyi denediniz mi ?
0 Likes
Bsra
Active Level 4
Galaxy A
bunu denemedim ama akşam mutlaka deneyeceğim umarım işe yarar🙏
Solution
Bsra
Active Level 4
Galaxy A
Galeri eşitleme sadece wifi de açıkmış farkında değildim. wifi kullanmadığım için eşitlenmemiş. şimdi düzeldi problem kalmadı 🤗 herkese teşekkür ederim.
0 Likes