cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galerideki fotoğraflarımı sildiğim de sd kartdaki fotoğraflarım neden siliniyor

(Topic created on: 09-10-2024 11:19 PM)
98 Views
ekoooooo
Active Level 1
Options
Galaxy A

Galerideki fotoğraflarımı sildiğim de sd kart daki fotoğraflarımı neden siliniyor ve hiç bir şeyi sd karta atamıyorum taşınmıyor

15 Comments
SevkiTan
Active Level 5
Galaxy A
Telefon sıfırlandığında sd karti görmez biçimlendirme gerekir sd karti bilgisayara yedekleyip biçimlendirme sorun düzelir
0 Likes
Galaxy A
Telefon sıfırlansa da görür sd kartı, sd kart sıfırlarken yarıda çekersen kartı bozarsın ne telefon ne pc görür
0 Likes
SevkiTan
Active Level 5
Galaxy A
Telefon sıfırlandığında gormeyebiliyor bende olmuştu biçimlendirince ben yarıda cekme falan demedim. İşlem yaparken tabiki sistem hata verecektir
0 Likes
Galaxy A
Sistem kendine gelince takılı Kartı hemen görür ama bi ihtimal dediğiniz gibi diyelim çıkart tak yapınca görür ayrıca telefonu sıfırlarken zaten içinde sd kartı bırakmayın gerekmedikçe ne olur ne olmaz pc değil bu
0 Likes
ekoooooo
Active Level 1
Galaxy A
sd kart ı biçimlendirme yaptım yeni fotoğraflarımı sd kartta görüyorum fakat galerideki fotoğraflarımı sildiğim de sd karttan silinmemesi gerekmiyormu hafıza kartı sonuçta sd kart
0 Likes
Galaxy A
Yeni fotoğraflarınızı kamera sd karta kaydediyor olabilir mi?
0 Likes
SevkiTan
Active Level 5
Galaxy A
Zaten taşıyınca telefon hafızasında siliniyor tekrar silmenizi gerek yok kopyalama yaparsanız silmenizi gerekir
0 Likes
ekoooooo
Active Level 1
Galaxy A
Sıkıntı orda zaten sd kart dakileri silmemesi gerekiyor kaydetmesi lazım
0 Likes
Galaxy A
Hocam yenileri sd karta kaydediyor bu fotoğraflar galerinizde gözüküyor ve siz galerinizde silince konumu sd kart olduğu için oradan siler ben mi anlamıyorum siz mi anlatamadınız anlamadım ki