cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy A55 Kutu Açılışı-Ekran Kasa Oranı Yerlerde

(Topic created on: 03-10-2024 08:37 AM)
1711 Views
Aykut
Expert Level 5
Options
Galaxy A
Boğdu nedense beni bu çerçeve oranı. Bunlar eskide kaldı artık ince çerçeve modası var. Samsung sürekli geriye gidiyor A serisinde. A51, A52 ve A53 de ekran çerçeve oranı çok iyi seviyelerdeydi ne olduysa A54 ile kalın çerçevelere geçtiler. 

Birde s24 ile neredeyse aynı (arka tasarım, yan cerceveler ve Alt kısım) 

S24 alamıyorsunuz bari ucuz yollu A55 alın s24 gibi hava atın demek istiyor Samsung. 

Fiyat olarak 20 bin ve üzeri gelirse çok satmaz çünkü s23FE var 24 bin kategorisinde. 
image

41 Comments
yusufision
Active Level 7
Galaxy A
orta seviye normal kasa oranı ?
0 Likes
Aykut
Expert Level 5
Galaxy A
Kabul etmiyorum bu kadar kalın çerçeveyi orta seviyede olsa
yusufision
Active Level 7
Galaxy A
tasarım s23 fe ile aynı zaten sıfır kasa yapamazlar amiral gemisinin anlamı kalmaz o zaman
0 Likes
Aykut
Expert Level 5
Galaxy A
Sıfır kasa demiyorum zaten A52 A53 gibi bir tık daha ince yapsalar iyi olurdu
Galaxy A
Benim telefonum a51 çerçeve oranı ile aradaki **bleep** aşırı büyük gibi geldi yan yana koydum telefonlarıçerçeveler çok rahatsız etti beni a51 daha iyi geldi bana fikir sizin
0 Likes
yahyasogut
Active Level 8
Galaxy A
Tlf özelliği iyi olduktan sonra çerçeve pekte önemli değil ekranamı bakacan çerçeveleremi ekrana bakıyorsan çerçeveyi göremen çerçeveye bakıyorsan ekranı göremen buradaki amacın çerçeve seyretmekse birşey diyemem
0 Likes
Aykut
Expert Level 5
Galaxy A
Ekranda bir deneyim ve görsel yani. Odun gibi telefonu ne yapayım.
yahyasogut
Active Level 8
Galaxy A
Kavisli ekranllar senlik ozaman onlara yönelmen lazım
0 Likes
yns21fe
Expert Level 2
Galaxy A
Samsung'un yeni çıkan tüm telefonlarda S serisinin tasarımını kullanması bana garip geliyor. Bana bu cihazı dışarıdan gösterseler S24 falan derdim herhalde. Belki amaç, markanın telefonlarını öne çıkarma çabasıdır ama böyle de S serisinin tasarım olarak bir anlamı kalmıyor gibi.