cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy A55 5G Telefon Kapanma Sorunu

(Topic created on: 05-21-2024 02:56 PM)
1409 Views
JADEmre
Active Level 7
Options
Galaxy A
Telefon Bazen durduk yere donup kapanıp açılıyor günde bir iki defa bu sorunu yaşıyorum bazen çok sıkıcı bi durum oluyor telefonumda şuan good luck, good guardians ve kill apps gibi uygulamalar bulunuyor geliştirici seceneklerini hiç açmadım bile acaba bu uygulamalardan dolayımı böyle bi sorun yaratıyor olabilir birde 2 defa güvenlik güncellemesi indirdim telefonu aldım alalı hiç format atmadım format atsam acaba düzelirmi bu sorunu ne yaratıyor çözemedim sorunun kaynağını nerden bulanilirim.
19 Comments
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Oto Yeniden Başlatma Açık değil Değil mi? 😊
JADEmre
Active Level 7
Galaxy A
Açık
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Ondan Kaynaklıdır O zaman. 😊
0 Likes
JADEmre
Active Level 7
Galaxy A
Hyr ondan haynaklı olsa oazartesi günü olurdu bu iki kere oluyor 1716293196090_1716293196079_0.jpg
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Anladım Manuel Süreliye ayarlanmış. 😊

Cihazda Kasma Var mı peki?
0 Likes
JADEmre
Active Level 7
Galaxy A
Kasma donma yok ram 4 gb boş ram plusta kapalı bazen hiç zorlama olmadan telefon donuyo 1.2 saniye sonra yeniden başlatıyor kendini
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Değişik Kardeşim. 😊

Bu kadar Yeni Cihazda Rastlanmaması Gereken bir sorun. Tavsiyem Önce Sıfırlaman Sonra İse Eğer sifirladiktan Sonra da Sorun gene aynı şekilde ederim Ediyorsa.

Ya sistemsel Bir sıkıntıdır. Yada Islemcide Bir Hata Vardır, O zaman Servise Gitmeni Öneririm. Onlar Usb Girişinden Kontrol edeceklerdir.

Duruma Göre İşlemci Değişimi yada Yazılım Güncellenecektir.
JADEmre
Active Level 7
Galaxy A
Aynen bi format atıcam belki düzelir
Kpt
Active Level 7
Galaxy A
Fazla uygulama yüklememeye çalışıyorum.
0 Likes