cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy A54 batarya sorunu

(Topic created on: 11-15-2023 09:24 PM)
350 Views
yays_a54_a12_m14
Active Level 7
Options
Galaxy A

Daha alali 1 ay olmadi batarya berbat. Acaba nedeni orjinal adaptor ve kablo kullanmamam olabilir mi. Apple'ın adaptoru ve type c kablosunu kullaniyorum. Bence herhangi bir degisim yok wattları da aynı zaten fakat belki nedeni budur

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
FEVZİ68S24FE
Active Level 7
Galaxy A
Knk aynı şeyi bende yaşıyordum ama sorun valla onda gittim samsung şarj aleti aldım gayet stabil calışıyor al baba güven

View solution in context

0 Likes
11 Comments
tanyolu
Active Level 6
Galaxy A
Orijinal şarj aleti kullanın farkediyor hatta bir tanidiginizda varsa test edin onaylarsiniz ama orijinal şarj aletiniz yoksa hızlı şarjı kapatın tek çözüm bu benim bildiğim.
0 Likes
Galaxy A
Kullandigim adaptorun de hizli sarj ozelligi var fakat 20watt sanirim. Diyorsiniz ki eger orjinal adaptor kullanmiyorsan hizli sarj ozelligini kapatarak sarj et. Hizli batarya bitme sorunum cozulsun?
0 Likes
tanyolu
Active Level 6
Galaxy A
Evet olayı çözdünüz aynen bu şekilde yapın ama bataryayı tamamen bitirin 1 defaya mahsus sonra kapali şekilde şarjı doldurun sonra istediğiniz gibi kullanın sadece orijinal şarj aleti kullanırsanız hızlı şarj özelliğini açın
0 Likes
Solution
FEVZİ68S24FE
Active Level 7
Galaxy A
Knk aynı şeyi bende yaşıyordum ama sorun valla onda gittim samsung şarj aleti aldım gayet stabil calışıyor al baba güven
0 Likes
Galaxy A
Yani orjinal samsung adaptorune gectin ve artık 120hzde kullanmana rağmen batarya sorunu yaşamıyorsun?
0 Likes
FEVZİ68S24FE
Active Level 7
Galaxy A
Yok kral 6 7 saat rahat çıkarıyor Ha bunu 60 hz cekttimmi daha cok gidiyor
0 Likes
byozi38
Active Level 3
Galaxy A
Ben gayet memnunum orginal şarj ile şarj ediyorum
0 Likes
4laylaylom
Active Level 7
Galaxy A
Kardeşim iphone adptörüyle samsung birmi 28w çeken var 15w çeken var cihazın çekişine göre tasarlanmış 25w lik çok para değil 500 600 liradır al kullan pek sanmam bişey olacağını ama iphone lar tüm androidlerden ayrı bi marka
0 Likes
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Reis bende A54 kullanıyorum. Pil'i gayet iyi gidiyor. Yaptığınız şey baya tuhaf İPhone adaptörü( kablo Samsung 'un galiba ) ile Samsung şarj etmek, maalesef herşey wat'ta bitmiyor. "Daha telefonu bozmadan, 5-6 binlik yada telefondan olmadan! Samsung orjinal 25w adaptöründen alın inanın değecektir."Hayırlı olsun bu arada telefon.🙋