Original topic:

Galaxy A34 oneUI 7 hotfix güncellemesi Avrupada yayınlandı

(Topic created on: 06-30-2025 01:40 PM)
94 Views
MahmutCan-A34
Active Level 10
Options
Galaxy A

image

22 Comments
samet-A34
Beginner Level 3
Galaxy A
Türkiyeye ne zaman gelir?
MahmutCan-A34
Active Level 10
Galaxy A
bu akşamda gelebilir yarında aga ama tahmini bu hafta gelir
samet-A34
Beginner Level 3
Galaxy A
Teşekkür ederim
MahmutCan-A34
Active Level 10
Galaxy A
rica ederim aga geçen gün çalmadığım halde çaldığımı iddia etti birileride bende ondan çabucak samfrew den ekran görüntüsü aldım membersada baktım iftirayı atan bunu paylaşmışmı diye başkası paylaşana kadar hemen paylaştım
KEMSA
Expert Level 2
Galaxy A
Gemini ye sordum, o bile yeni yayınlanan sürümü A346BXXU9DYF4 yani Avrupa'da yayınlanan bu versiyonu yüklemeden önce yedeğinizi alın diyor daha önceki yüklemelere bakılırsa diyor dikkatli olun diyor onun bile gözü korkmuş😂😂
MahmutCan-A34
Active Level 10
Galaxy A
öyledir aga geçen gün çalmadığım halde çaldı dediler sinirlendim SamMobil ve SamFrewden ulaşabildiğim şeyi neden çalayım bana iftira attı kendisi benden 30 dakika önce paylaştı diye adamın Membersteki yorum yapanı Expert v.s seviyesi yorum sayısı benden fazla olmasına rağmen benimle iddiaya giriyor boş şey için geçen Quantum A nın paylaştığı çekirdek güncellemesi gibi kimsenin bulamayacağı şeyler paylaşsın ondan sonra aynı paylaşımı bende görürse iddia etsin bana çalmadığım halde çaldın demesi zoruma gitti aga
KEMSA
Expert Level 2
Galaxy A
Şimdi bu yazmış olduğun yazının ne olduğunu ben anlamadım yanlışlıkla mı bana attın benim yazdığım yazıya cevap niteliğinde mi yazdın pek anlayamadım çünkü çok farklı bir konu.
MahmutCan-A34
Active Level 10
Galaxy A
yok sana cevap değil Membersta birisinin bana attığı iftira zoruma gitti aga ondan yazdım herkes korkuyor güncellemeyi yüklemekten ne olacağı belli olmaz 😂
Black99
Active Level 5
Galaxy A
Geldiği zaman önden siz yükleyin sorun çıkmazsa bizde yükleriz 😂