cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy A34 One UI 7 alacak mı?

(Topic created on: 02-05-2025 06:08 PM)
1271 Views
Önder496
Active Level 5
Options
Galaxy A

Galaxy A34 One UI 7 güncellemesini alacak mı?

Samsung Galaxy A34 modelinin Android 15 tabanlı One UI 7 güncellemesini alması beklenmektedir. Bu güncelleme, yeni özellikler ekleyerek kullanıcı deneyimini daha akıcı hale getirmeyi ve performansı artırmayı amaçlamaktadır.

Ne zaman yayınlanacak?
One UI 7 Güncellemesi 7 Şubat 2025 tarihinden itibaren cihazlara dağıtılmaya başlanacak

Galaxy AI bu güncellemeyle gelecek mi?
One UI 6.1 geldiğinde Galaxy A34 cihazına henüz gelmemişti ancak One UI 7 güncellemesinde böyle bir plan yapılıyor olabilir. Güncelleme geldiğinde neredeyse herkesin bu güncellemeden faydalanacağı kesin.
11 Comments
Galaxy A
Galaxy A34 5G one ui 7.0 testine neden girmiyor bir bilgi var mı sadece güvenlik yaması testi var
Önder496
Active Level 5
Galaxy A
Samsung, One UI 7.0 beta programını genellikle amiral gemisi modelleri ve bazı üst düzey cihazlar için sunuyor. Galaxy A34 5G gibi orta segment cihazlar, genellikle beta programlarına dahil edilmez.
Galaxy A
Öyle değil checkfrim uygulamasında gözükmüyor test sorun bu hiç ilerleme yok
0 Likes
Önder496
Active Level 5
Galaxy A
Check Firm uygulamasında beta versiyonlar gözükmüyor fakat yanlızca tam sürümler gözüküyor diye biliyorum. Ancak farklı bir durum olabilir.
Galaxy A
Beta değil stabil sürüm gelecek olan güncellemeleri göremiyorum test edilen beta zaten yok onu biliyorum
0 Likes
FurkanFA
Active Level 6
Galaxy A
Peki gelecek olan bu güncellemeyi S serisi nasıl eksiksiz alıyorsa A seriside aynı şekilde alacak mı?
Yoksa bazı şeyleri sadece S serisine mi getirecek?
Önder496
Active Level 5
Galaxy A
Hayır, Samsung genelde çoğu durumlarda son çıkan modellere öncelik verir. Aynı Galaxy AI in One UI 6.1 de A34 e gelmemesi ve Galaxy Wearablenin One UI 6 görünümünün çıkmasına rağmen Watch 6 da One UI 6 nın gecikmesi gibi.
Sonuç: S serisi gibi kesintisiz güncelleme desteği gelmeyecek.
FurkanFA
Active Level 6
Galaxy A
Anladım. Yanıt için teşekkür ederim.
ienes
Expert Level 2
Galaxy A
Android 17 ye kadar alacak diye biliyorum