cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy A34 Kaydırırken Morluklar Var

(Topic created on: 02-27-2024 02:10 PM)
407 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy A
Dostlar ekrandan kaynaklı olduğunu düşündüğüm bir sorun. Karanlık moddayken üzerine gri bir kutu varsa kaydırdığım zaman görünen bir morluk oluşuyor. Ekran kaydı koyacağım ancak sizlerde gözükeceğini sanmıyorum. Sizce servise vermeli miyim? Aşırı derecede tilt eden morluklar değil. Dikkatli bakılmadığı sürece farkedilmiyor bile

Cihazı aldığım TürkTelekom bayisinde kasko yaptırdım ekrana. Verirsem bu kasko hizmetine dahil olur mu?

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Hotashika
Active Level 7
Galaxy A
Dediğiniz durum amoled kayması, normaldir.

View solution in context

Solution
Galaxy A
Sanırım onu bende **bleep** ettim siyah temalı müzik uygulaması kullanıyorum yukarı aşağı kaydırırken bazı kısımlar **bleep** çok minik bir renk beliriyor bırakınca duruyor.A51 ile test ettim ve a20 de de aynı senin dediğin gibi amoled ekranın kendisinde var bu normal bi durum.

View solution in context

Solution
Hotashika
Active Level 7
Galaxy A
Evet doğrudur evdeki A31, A34 ve Gear S3 cihazlarının hepsinde oluyor, korkulacak bir durum değil.

View solution in context

0 Likes
9 Comments
GALAXYA51-F
Active Level 10
Galaxy A
Video çekip atsan daha iyi olurdu böyle Bir şey söylemek mümkün değil
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Kamerada belli olmuyor. Farketmesi çok zor hocam. Dikkatli bakılmadığı sürece belli olmuyor bile
0 Likes
GALAXYA51-F
Active Level 10
Galaxy A
Üzgünüm ama net bir şey söyleyemeyeceğim servis ile iletişime geçip durumu anlat ciddi bir şey varsa gönder ekran hassas bi nokta sonuçta
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Kullanımına engel değil. Ancak farkedince korkutmadı değil. Bulunduğum şehirde ise servis yok maalesef
Solution
Hotashika
Active Level 7
Galaxy A
Dediğiniz durum amoled kayması, normaldir.
Solution
Galaxy A
Sanırım onu bende **bleep** ettim siyah temalı müzik uygulaması kullanıyorum yukarı aşağı kaydırırken bazı kısımlar **bleep** çok minik bir renk beliriyor bırakınca duruyor.A51 ile test ettim ve a20 de de aynı senin dediğin gibi amoled ekranın kendisinde var bu normal bi durum.
Solution
Hotashika
Active Level 7
Galaxy A
Evet doğrudur evdeki A31, A34 ve Gear S3 cihazlarının hepsinde oluyor, korkulacak bir durum değil.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Teşekkürler hocam içim ferahladı
Hotashika
Active Level 7
Galaxy A
Rica ederim.