cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy A32 cihazımda sürekli bu sorunu yaşıyorum?

(Topic created on: 07-23-2023 05:23 PM)
591 Views
Technologist
Active Level 4
Options
Galaxy A

Arkadaşlar cihazımı 2023 Şubat ayında 0 olarak aldım, cihazımı aldıktan bir kaç ay sonra cihazım şarj olmamaya, şarj olsa bile belirli bir yüzdede kalıp devam ettikten sonra tekrar aynı yüzdede kalmaya başladı, bu soruna istinaden ben de telefonu servise götürdüm daha sonra telefona yeni yazılım yüklediler, birkaç zaman telefon düzeldi, sonra gene aynı sorunla karşılaştım, uzaktan erişim telefonumu fabrika ayarlarına sıfırlamamı önerdi, sıfırladım, şarj aletini değiştirerek şarj ettim, nafile.

Sizce çözümü nedir?

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Galaxy A
Samsung Members > Destek > Telefon Tanılaması > Pil Durumu bölümünden pilinizin durumunu kontrol edin. İşlem gerekli yazabilir.

Bataryanızda sorun vardır. Batarya değişimi yaptırırsanız durumunuz düzelecektir.
Çevrenizdeki Samsung Yetkili Servisler'ini bulabilmek için linki inceleyebilirsiniz:
https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Batarya değişimi talep etmen gerekiyor.Götür ücretsiz değiştirsinler.

View solution in context

Solution
BurjuvaReis
Active Level 3
Galaxy A
Benim A73'te aldığımdan beri dokunmatik problemi vardı. Servise gönderdim yerine S22 Ultra gönderdiler.
Fatura tarihinden 6 ay dolana kadar ayıplı olduğunu düşündüğünüz cihazlarda değişim talep edebilirsiniz.
En önemli husus sorunun ispatını iyi yapmak gerekiyor.

View solution in context

13 Comments
Solution
Galaxy A
Samsung Members > Destek > Telefon Tanılaması > Pil Durumu bölümünden pilinizin durumunu kontrol edin. İşlem gerekli yazabilir.

Bataryanızda sorun vardır. Batarya değişimi yaptırırsanız durumunuz düzelecektir.
Çevrenizdeki Samsung Yetkili Servisler'ini bulabilmek için linki inceleyebilirsiniz:
https://www.samsung.com/tr/support/service-center/
Technologist
Active Level 4
Galaxy A
Bir bakayım hocam
0 Likes
Technologist
Active Level 4
Galaxy A
Bataryada sorun yok hocam, test ettim
0 Likes
Technologist
Active Level 4
Galaxy A
Hocam bana samsung iletişim merkezi değişim de taleb edebilirsiniz dedi, ne dersiniz bu konuda?
0 Likes
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Batarya değişimi talep etmen gerekiyor.Götür ücretsiz değiştirsinler.
Technologist
Active Level 4
Galaxy A
Sadece bataryamıdır?
0 Likes
Technologist
Active Level 4
Galaxy A
Bataryada sorun yok görünüyor ama?
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bakılmış,sıfırlanmış ve sorun çözülmemiş.Geriye birtek batarya değişimi kalıyor.l
0 Likes
Technologist
Active Level 4
Galaxy A
Hocam iyi hoş diyorsunuz ama o zaman neden tanılama kısmında görünmüyor ki?
0 Likes