- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Arkadaşlar merhaba cihazı 4-5 aydır aktif olarak kullanıyorum ama gerçekten bazı durumlar can sıkıcı.
- Stabil olmayan ısınma
- 120HZ de dahi kaydırmada buglar takılma
- Adaptif parlaklığın düzgün çalışmaması
- 120hz de en fazla 5-6 saat açık ekran
- Parlaklık nitinin düşüklüğü,hafif güneşli havada dahi ekranın zor görünmesi
- Oyun oynayanlar için optimize sorunu ve fps düşüklüğü
- Çoklu işlemde gereksiz kasma, antutu puan düşüklüğü
- Arka kapağın zamanla dokundukça ses çıkması(Tam ne denir bilmiyorum)
- Bazen çok ısınması, bazen aynı uygulamada hiç ısınması
- Instagram videolarda kasma
- Bluettoh kararlığının düşük olması(Her zaman kullandığım aynı kulaklıkta aynı ses seviyeside aynı müzikte sesin bazen çok bazen az gelmesi)
- Dokunmatikte bazen de olsa dokunmaların algılanmaması(Yeni güncellemeler ile biraz toparlandı)
- Hat çekim gücünün stabil olmaması, az olması(Bu cihazdan önce Redmi Note 8 kullanıyordum ve onda 3 diş çeken hat **bleep** 2 diş operatörü aradım ve o zamandan beri çekim gücünün hemen hemen aynı olduğunu söyledi)
- Hat açık iken mobil veri açık olmasada şarjın hızlı gitmesi(Bu durumu bir önceki cihazımda yaşamaz iken **bleep** yaşıyorum garip anlamadım)
- Beyaz bir planda ekrandaki nit yoğunluluğun bölgelere göre farklı olması ve yükselip alçalması(Sanırsın tüplü televizyon beyaz bir planda yukarısı daha parlak aşağısı daha az ve bu gözle görülüyor piksel piksel Anadolu gibi)
- Telefon kilitkiyken şarjın çok gitmesi(Özellikle gece uyuya kalıp Spotify'in açık kalması şarjı %30-40 sömürür mü ya. Spotifydan otomatik kapama ayarlıyorum gene de aynı.)
- ISINMA(Bu ısınma durumu zaten telefonun ana sorunu video izlemeden turundan telefon görüşmesi gerçekleştirmek, mobil veri kullanmak. Tabikide her cihaz ısınır ama bunun ısınması ne stabil ne de normal bir sıcaklık değeri normal bir video izlerken wifi üzerinden hatta bir telefon bu kadar ısınabilir mi? Arkada uygulamaları kapalı genede ısınıyor.)
- Exynos işlemcinin uygulama geliştiriciler tarafından önemsenmemesi ve optimizasyon yapılmaması
- Ekranda titreme(Amoled ekranın genel sorunu mu bilmiyorum ama odada otururken açık bir havada dahi film izlerken bariz gözle görülür titreme var)
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-23-2023 12:24 PM in
Galaxy AMerhaba ygtknca,
Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-23-2023 08:02 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-23-2023 08:09 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-23-2023 08:13 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-23-2023 08:29 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-23-2023 11:39 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-23-2023 12:24 PM in
Galaxy AMerhaba ygtknca,
Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/
Teşekkürler.
MOD