cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A53 Güncelleme Rezillikleri

(Topic created on: 07-29-2023 01:09 AM)
205 Views
ygtknca
Active Level 9
Options
Galaxy A
Hemen hemen 6 aydır kullandığım A53 cihazım özellikle Haziran ve Mayıs güncellemeleri sonrasında kasmaya başladı. Ramin fazla kullanılmadığı halde bildiğiniz kasıyor. Bende bunun üzerine Ram Plus açtım ve 8GB veyahut 4GB olarak olarak ayarladım ve bunun üzerine gördüğüm sonuç ile telefonun kasmaması oldu. Üstüne üstelik cihaza Stock Romu baştan kendim yükledim bir çok sorun giderilmiş olsada Ram Plus kapandığı zaman cihaz sosyal medya uygulamalarınsa kaydırırken ağır bir biçimde çalışıyor.

Öncelikli sorum bu Ram Plus açık ekran süresini etkiler mi? 
İkinci sorum ise A53 kullananlara. Sizde aynı sorunları yaşıyor musunuz? 
Daha yeni aldığım ve piyasaya sürüleli 1 sene olmuş bir cihaz eski kullandığım Xiaomi Redmi Note 8 performansı ile eşdeğer oldu resmen. Bu konudan tek ben mi müzdaribim. Gerçekten cihazı beğenerek kullanıyordum. 
Temmuz güncellemesi sonrası ısınma sorunu biraz azaldı arkadaşlar. Bilginiz olsun
1 Comment
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ram plus dahili hafızanın ram'in yeterli olmadıgında kullanılması demek.Bu da aslında dolaylı olarak ekran sürene etki eder demek ama ram'ini gerçek anlamda zorlayıp dolduruyorsan etki eder çünkü ram miktarın normalin altındaysa zaten çalışmıyor.Kısaca öyle çok bir etkisi olmaz.
A53 kullanmıyorum ama bu platformda çogu kişi cihazından şikayetçi(bir kaç tanesi hariç).Cihazı ya kısıtlayarak kullanacaksınız ya da bu sorunlarla yasamayı öğreneceksiniz ki bunun sebebi de samsung'un umursamazlığıdır.Bir an önce cihazı satmak için uğrasınca böyle sorunlar oluşabiliyor.